För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies

Grönsaksris med currystekt tofu

Betyg (1-5):
4.4 (5 betyg)

Färgglatt ris med grönkål och blomkål serveras tillsammans med currystekt tofu, toppad med srirschamajo.

Tillagningstid: 30 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 2.5 dl ris
  • 1 tsk olivolja
  • 150 g grönkål
  • 450 g blomkål, i mindre buketter
  • 0.5 rödlök, strimlad
  • 1 vitlöksklyfta, riven
  • 270 g fast tofu
  • 1 tsk curry
  • 0.5 tsk cayennepeppar
  • 1 tsk socker
  • 1 msk olivolja
  • 1 dl majonnäs
  • 0.5 dl srirachasås
  • 0.5 tsk salt

Gör så här

  1. Koka riset enligt anvisningen på förpackningen. Hetta upp olja i en stekpanna och fräs alla grönsakerna med vitlök och salt. Lägg åt sidan.
  2. Skär tofun i tärningar och krydda med curry, cayennepeppar, socker och salt. Stek i olja i stekpannan till fin färg på båda sidor.
  3. Vänd runt riset med alla grönsakerna och servera med tofun, majonnäs och srirachasås.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Vegofärspiroger

(3)

Tomatsallad med sojabönor

(8)

Fiskgratäng med mifú tomat och örter

(1)

Buddha bowl

(12)

Marinerade tofuspett med medelhavsgrönsaker

(2)

Vegansk ”sill” i krämig sås

(11)

Wrap med curryröra på tofu

(16)

Marinerade vegokorvs- och grönsaksspett

(1)
14 st
  • Ingredienser (14)
  • 2.5 dl ris
  • 1 tsk olivolja
  • 150 g grönkål
  • 450 g blomkål, i mindre buketter
  • 0.5 rödlök, strimlad
  • 1 vitlöksklyfta, riven
  • 270 g fast tofu
  • 1 tsk curry
  • 0.5 tsk cayennepeppar
  • 1 tsk socker
  • 1 msk olivolja
  • 1 dl majonnäs
  • 0.5 dl srirachasås
  • 0.5 tsk salt

Grönsaksris med currystekt tofu

Betyg (1-5):
4.4 (5 betyg)

Färgglatt ris med grönkål och blomkål serveras tillsammans med currystekt tofu, toppad med srirschamajo.

Tillagningstid: 30 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Koka riset enligt anvisningen på förpackningen. Hetta upp olja i en stekpanna och fräs alla grönsakerna med vitlök och salt. Lägg åt sidan.
  2. Skär tofun i tärningar och krydda med curry, cayennepeppar, socker och salt. Stek i olja i stekpannan till fin färg på båda sidor.
  3. Vänd runt riset med alla grönsakerna och servera med tofun, majonnäs och srirachasås.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Vegofärspiroger

(3)

Tomatsallad med sojabönor

(8)

Fiskgratäng med mifú tomat och örter

(1)

Buddha bowl

(12)

Marinerade tofuspett med medelhavsgrönsaker

(2)

Vegansk ”sill” i krämig sås

(11)

Wrap med curryröra på tofu

(16)

Marinerade vegokorvs- och grönsaksspett

(1)