Grönsaksris med currystekt tofu

Betyg (1-5):
4.67 (3 betyg)

Färgglatt ris med grönkål och blomkål serveras tillsammans med currystekt tofu, toppad med srirschamajo.

Tillagningstid: 30 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 13 st
  • 2.5 dl ris
  • 1 tsk olivolja
  • 150 g grönkål
  • 450 g blomkål, i mindre buketter
  • 0.5 rödlök, strimlad
  • 1 vitlöksklyfta, riven
  • 270 g fast tofu
  • 1 tsk curry
  • 0.5 tsk cayennepeppar
  • 1 tsk socker
  • 1 msk olivolja
  • 1 dl majonnäs
  • 0.5 dl srirachasås

Gör så här

  1. Koka riset enligt anvisningen på förpackningen. Hetta upp olja i en stekpanna och fräs alla grönsakerna med vitlök och salt. Lägg åt sidan.
  2. Skär tofun i tärningar och krydda med curry, cayennepeppar, socker och salt. Stek i olja i stekpannan till fin färg på båda sidor.
  3. Vänd runt riset med alla grönsakerna och servera med tofun, majonnäs och srirachasås.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Färskpotatisknyten med tofu- och avokadoröra - Coop

(1)

Wrap med curryröra på tofu - Coop

(7)

Tacotårta - Coop

(13)

Buddha bowl - Coop

(7)

Marinerade tofuspett med medelhavsgrönsaker - Coop

(1)

Nudelsallad med silkestofu och jordnötssås - Coop

(3)

Asiatisk "nudelsallad" på kålrot med tofu och krunchiga linser - Coop

(14)

Vegetarisk wok med tofu - Coop

(3)
13 st
  • Ingredienser 13 st
  • 2.5 dl ris
  • 1 tsk olivolja
  • 150 g grönkål
  • 450 g blomkål, i mindre buketter
  • 0.5 rödlök, strimlad
  • 1 vitlöksklyfta, riven
  • 270 g fast tofu
  • 1 tsk curry
  • 0.5 tsk cayennepeppar
  • 1 tsk socker
  • 1 msk olivolja
  • 1 dl majonnäs
  • 0.5 dl srirachasås

Grönsaksris med currystekt tofu

Betyg (1-5):
4.67 (3 betyg)

Färgglatt ris med grönkål och blomkål serveras tillsammans med currystekt tofu, toppad med srirschamajo.

Tillagningstid: 30 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Koka riset enligt anvisningen på förpackningen. Hetta upp olja i en stekpanna och fräs alla grönsakerna med vitlök och salt. Lägg åt sidan.
  2. Skär tofun i tärningar och krydda med curry, cayennepeppar, socker och salt. Stek i olja i stekpannan till fin färg på båda sidor.
  3. Vänd runt riset med alla grönsakerna och servera med tofun, majonnäs och srirachasås.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Färskpotatisknyten med tofu- och avokadoröra - Coop

(1)

Wrap med curryröra på tofu - Coop

(7)

Tacotårta - Coop

(13)

Buddha bowl - Coop

(7)

Marinerade tofuspett med medelhavsgrönsaker - Coop

(1)

Nudelsallad med silkestofu och jordnötssås - Coop

(3)

Asiatisk "nudelsallad" på kålrot med tofu och krunchiga linser - Coop

(14)

Vegetarisk wok med tofu - Coop

(3)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies