Grönsaksris med currystekt tofu

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
4.57 (7 betyg)

Färgglatt ris med grönkål och blomkål serveras tillsammans med currystekt tofu, toppad med srirschamajo.

Tillagningstid: 30 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 2.5 dl ris
  • 1 tsk olivolja
  • 150 g grönkål
  • 450 g blomkål, i mindre buketter
  • 0.5 rödlök, strimlad
  • 1 vitlöksklyfta, riven
  • 270 g fast tofu
  • 1 tsk curry
  • 0.5 tsk cayennepeppar
  • 1 tsk socker
  • 1 msk olivolja
  • 1 dl majonnäs
  • 0.5 dl srirachasås
  • 0.5 tsk salt

Gör så här

  1. Koka riset enligt anvisningen på förpackningen. Hetta upp olja i en stekpanna och fräs alla grönsakerna med vitlök och salt. Lägg åt sidan.
  2. Skär tofun i tärningar och krydda med curry, cayennepeppar, socker och salt. Stek i olja i stekpannan till fin färg på båda sidor.
  3. Vänd runt riset med alla grönsakerna och servera med tofun, majonnäs och srirachasås.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Wrap med curryröra på tofu

Betyg
Betyg
(16)
Spara recept

Vegofärspiroger

Betyg
Betyg
(4)
Spara recept

Buddha bowl

Betyg
Betyg
(14)
Spara recept

Marinerade tofuspett med medelhavsgrönsaker

Betyg
Betyg
(2)
Spara recept

Stekt tofu och ostfyllda jalapeños

Betyg
Betyg
(1)
Spara recept

Misosoppa

Betyg
Betyg
(1)
Spara recept

Färskpotatisknyten med tofu- och avokadoröra

Betyg
Betyg
(1)
Spara recept

Grillad spetskål och tofu med kaprisdressing

Betyg
Betyg
(7)
14 st
  • Ingredienser (14)
  • 2.5 dl ris
  • 1 tsk olivolja
  • 150 g grönkål
  • 450 g blomkål, i mindre buketter
  • 0.5 rödlök, strimlad
  • 1 vitlöksklyfta, riven
  • 270 g fast tofu
  • 1 tsk curry
  • 0.5 tsk cayennepeppar
  • 1 tsk socker
  • 1 msk olivolja
  • 1 dl majonnäs
  • 0.5 dl srirachasås
  • 0.5 tsk salt

Grönsaksris med currystekt tofu

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
4.57 (7 betyg)

Färgglatt ris med grönkål och blomkål serveras tillsammans med currystekt tofu, toppad med srirschamajo.

Tillagningstid: 30 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Koka riset enligt anvisningen på förpackningen. Hetta upp olja i en stekpanna och fräs alla grönsakerna med vitlök och salt. Lägg åt sidan.
  2. Skär tofun i tärningar och krydda med curry, cayennepeppar, socker och salt. Stek i olja i stekpannan till fin färg på båda sidor.
  3. Vänd runt riset med alla grönsakerna och servera med tofun, majonnäs och srirachasås.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Wrap med curryröra på tofu

Betyg
Betyg
(16)
Spara recept

Vegofärspiroger

Betyg
Betyg
(4)
Spara recept

Buddha bowl

Betyg
Betyg
(14)
Spara recept

Marinerade tofuspett med medelhavsgrönsaker

Betyg
Betyg
(2)
Spara recept

Stekt tofu och ostfyllda jalapeños

Betyg
Betyg
(1)
Spara recept

Misosoppa

Betyg
Betyg
(1)
Spara recept

Färskpotatisknyten med tofu- och avokadoröra

Betyg
Betyg
(1)
Spara recept

Grillad spetskål och tofu med kaprisdressing

Betyg
Betyg
(7)