
Grönsaker med två dippsåser
Betyg (1-5):
Tillagningstid: 15 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
- 250 g körsbärstomater
- 200 g blomkål
- 3 stjälkar blekselleri
- 2 morötter
- 1 paprika
- 0.5 gurka
- Currydipp:
- 2 dl kvarg (0,5 %)
- 1 grovrivet äpple
- 0.5 tsk curry
- salt
- Dipp med soltorkad tomat:
- 2 dl kvarg (0,5 %)
- 1 dl finhackade soltorkade tomater i olja
- 0.5 finriven vitlöksklyfta
- salt
Gör så här
- Skär blomkålen i buketter och resten av grönsakerna i stavar.
- Blanda kvarg med respektive smaksättning till de två dippsåserna. Smaka av med salt. Servera såserna med grönsakerna.
Liknande recept
Grönsaker med två dippsåser
Betyg (1-5):
Tillagningstid: 15 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
Gör så här
- Skär blomkålen i buketter och resten av grönsakerna i stavar.
- Blanda kvarg med respektive smaksättning till de två dippsåserna. Smaka av med salt. Servera såserna med grönsakerna.
- kommentarer
Logga in för att skriva en kommentar
Tack för din kommentar!