För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies

Grönsaker med två dippar

Betyg (1-5):
0 (0 betyg)

Tillagningstid: 15 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 250 g körsbärstomater
  • 200 g blomkål
  • 3 stjälkar blekselleri
  • 2 morötter
  • 1 paprika
  • 0.5 gurka
  • Currydipp:
  • 2 dl kvarg (0,5%)
  • 1 grovrivet äpple
  • 0.5 tsk curry
  • salt
  • Soltorkad tomatdipp:
  • 2 dl kvarg (0,5%)
  • 1 dl finhackade soltorkade tomater i olja
  • 0.5 finriven vitlöksklyfta
  • salt

Gör så här

  1. Behåll tomaterna hela, skär blomkålen i buketter och resten av grönsakerna i stavar. Servera med dipparna.
  2. Blanda kvarg med äpple och curry, smaka av med salt.
  3. Blanda kvarg med soltorkade tomater och vitlök, smaka av med salt.

Tips

Sara tipsar: Perfekt som mellanmål eller kvällssnacks.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Löjrom med tillbehör

(0)

Våfflor med sidfläsk och löjrom

(0)

Äppeldipp

(1)

Yoghurtsås med mynta

(15)

Krämig citrongrässill

(1)

Ägghalva med brynt smör

(52)

Laxsashimi

(3)

Getostbrülésnitt

(5)
14 st
  • Ingredienser (14)
  • 250 g körsbärstomater
  • 200 g blomkål
  • 3 stjälkar blekselleri
  • 2 morötter
  • 1 paprika
  • 0.5 gurka
  • Currydipp:
  • 2 dl kvarg (0,5%)
  • 1 grovrivet äpple
  • 0.5 tsk curry
  • salt
  • Soltorkad tomatdipp:
  • 2 dl kvarg (0,5%)
  • 1 dl finhackade soltorkade tomater i olja
  • 0.5 finriven vitlöksklyfta
  • salt

Grönsaker med två dippar

Betyg (1-5):
0 (0 betyg)

Tillagningstid: 15 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Behåll tomaterna hela, skär blomkålen i buketter och resten av grönsakerna i stavar. Servera med dipparna.
  2. Blanda kvarg med äpple och curry, smaka av med salt.
  3. Blanda kvarg med soltorkade tomater och vitlök, smaka av med salt.

Tips

Sara tipsar: Perfekt som mellanmål eller kvällssnacks.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Löjrom med tillbehör

(0)

Våfflor med sidfläsk och löjrom

(0)

Äppeldipp

(1)

Yoghurtsås med mynta

(15)

Krämig citrongrässill

(1)

Ägghalva med brynt smör

(52)

Laxsashimi

(3)

Getostbrülésnitt

(5)