Grönsaker med dipp

Betyg (1-5):
3.15 (54 betyg)

Allt går att dippa och doppa. Morötter – visst, men broccoli, sugar snaps och blomkål är ännu godare.

Tillagningstid: 5 minuter
3 dl
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • Örtdipp 3 dl:
  • 2 dl crème fraiche eller gräddfil
  • 0.5 dl majonnäs
  • 0.5 riven vitlöksklyfta
  • 0.5 dl finhackade blandade örter
  • Sweet chilidipp 2,5 dl:
  • 2 dl crème fraiche
  • 0.5 dl sweet chilisås
  • 0.5 lime, pressad saft

Gör så här

  1. Rör ihop ingredienserna.

Grönsaker med dipp

  1. Det är gott och fräscht och ett nyttigare alternativ till chips. Välj grönsaker i säsong, gärna i olika färger för att det ska bli fint.
  2. De flesta grönsaker kan serveras råa, som gurka, morötter, körsbärstomater, blomkål, paprika, endiveblad och rädisor. Broccoli, sparris, haricots verts, vaxbönor, sugar snaps och minimajs smakar bäst förvällda i lättsaltat vatten i 1–2 minuter och sedan sköljda i kallt vatten. Servera med dippsåserna.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Helstekt rostbiff med couscoussallad

(0)

Mezetallrik med svartkål, tre sorters hummus och stekt yoghurtbröd

(3)

Kimchi på salladskål

(3)

Tomatsalsa

(1)

Grillad halloumi med sallad

(14)

Grönsaker med rostad vitlöksdipp

(7)

Pak choi

(4)

Gurkrulle med asiatisk skagen

(2)
7 st
  • Örtdipp 3 dl:
  • 2 dl crème fraiche eller gräddfil
  • 0.5 dl majonnäs
  • 0.5 riven vitlöksklyfta
  • 0.5 dl finhackade blandade örter
  • Sweet chilidipp 2,5 dl:
  • 2 dl crème fraiche
  • 0.5 dl sweet chilisås
  • 0.5 lime, pressad saft

Grönsaker med dipp

Betyg (1-5):
3.15 (54 betyg)

Allt går att dippa och doppa. Morötter – visst, men broccoli, sugar snaps och blomkål är ännu godare.

Tillagningstid: 5 minuter
3 dl
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Rör ihop ingredienserna.

Grönsaker med dipp

  1. Det är gott och fräscht och ett nyttigare alternativ till chips. Välj grönsaker i säsong, gärna i olika färger för att det ska bli fint.
  2. De flesta grönsaker kan serveras råa, som gurka, morötter, körsbärstomater, blomkål, paprika, endiveblad och rädisor. Broccoli, sparris, haricots verts, vaxbönor, sugar snaps och minimajs smakar bäst förvällda i lättsaltat vatten i 1–2 minuter och sedan sköljda i kallt vatten. Servera med dippsåserna.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Helstekt rostbiff med couscoussallad

(0)

Mezetallrik med svartkål, tre sorters hummus och stekt yoghurtbröd

(3)

Kimchi på salladskål

(3)

Tomatsalsa

(1)

Grillad halloumi med sallad

(14)

Grönsaker med rostad vitlöksdipp

(7)

Pak choi

(4)

Gurkrulle med asiatisk skagen

(2)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies