Grönsaker med dipp

Betyg (1-5):
3.15 (54 betyg)

Allt går att dippa och doppa. Morötter – visst, men broccoli, sugar snaps och blomkål är ännu godare.

Tillagningstid: 5 minuter
3 dl
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • Örtdipp 3 dl:
  • 2 dl crème fraiche eller gräddfil
  • 0.5 dl majonnäs
  • 0.5 riven vitlöksklyfta
  • 0.5 dl finhackade blandade örter
  • Sweet chilidipp 2,5 dl:
  • 2 dl crème fraiche
  • 0.5 dl sweet chilisås
  • 0.5 lime, pressad saft

Gör så här

  1. Rör ihop ingredienserna.

Grönsaker med dipp

  1. Det är gott och fräscht och ett nyttigare alternativ till chips. Välj grönsaker i säsong, gärna i olika färger för att det ska bli fint.
  2. De flesta grönsaker kan serveras råa, som gurka, morötter, körsbärstomater, blomkål, paprika, endiveblad och rädisor. Broccoli, sparris, haricots verts, vaxbönor, sugar snaps och minimajs smakar bäst förvällda i lättsaltat vatten i 1–2 minuter och sedan sköljda i kallt vatten. Servera med dippsåserna.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Sommarsallad med jordgubbar och ädelost - Coop

(0)

Fish tacos deluxe - Coop

(30)

Vegopizza på kikärtsbotten - Coop

(0)

Vegopiroger - Coop

(7)

Fårost- och crème fraiche-gratinerade auberginer - Coop

(0)

Risfyllda grönsaker - Coop

(0)

Flatbread med julskinka och grönkålschips - Coop

(0)

Rågmacka med tonfiskröra - Coop

(0)
7 st
  • Örtdipp 3 dl:
  • 2 dl crème fraiche eller gräddfil
  • 0.5 dl majonnäs
  • 0.5 riven vitlöksklyfta
  • 0.5 dl finhackade blandade örter
  • Sweet chilidipp 2,5 dl:
  • 2 dl crème fraiche
  • 0.5 dl sweet chilisås
  • 0.5 lime, pressad saft

Grönsaker med dipp

Betyg (1-5):
3.15 (54 betyg)

Allt går att dippa och doppa. Morötter – visst, men broccoli, sugar snaps och blomkål är ännu godare.

Tillagningstid: 5 minuter
3 dl
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Rör ihop ingredienserna.

Grönsaker med dipp

  1. Det är gott och fräscht och ett nyttigare alternativ till chips. Välj grönsaker i säsong, gärna i olika färger för att det ska bli fint.
  2. De flesta grönsaker kan serveras råa, som gurka, morötter, körsbärstomater, blomkål, paprika, endiveblad och rädisor. Broccoli, sparris, haricots verts, vaxbönor, sugar snaps och minimajs smakar bäst förvällda i lättsaltat vatten i 1–2 minuter och sedan sköljda i kallt vatten. Servera med dippsåserna.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Sommarsallad med jordgubbar och ädelost - Coop

(0)

Fish tacos deluxe - Coop

(30)

Vegopizza på kikärtsbotten - Coop

(0)

Vegopiroger - Coop

(7)

Fårost- och crème fraiche-gratinerade auberginer - Coop

(0)

Risfyllda grönsaker - Coop

(0)

Flatbread med julskinka och grönkålschips - Coop

(0)

Rågmacka med tonfiskröra - Coop

(0)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies