Gröna vegotacos med picklad lök

Betyg (1-5):
0 (0 betyg)

Tacos med vegofärs, vitkål och picklad lök toppas med fetaost och serveras i hemgjorda gröna tortillabröd av spenat.

Tillagningstid: 60 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 14 st
  • 200 g mix vegofärs
  • 200 g vitkål, tunt strimlad
  • 2 tomater, tärnade
  • 50 g fetaost
  • 1 lime, i klyftor
  • Picklad rödlök
  • 1 dl vatten
  • 4 msk strösocker
  • 2 msk ättiksprit (12 %)
  • 1 rödlök, tunt skivad
  • Gröna tortillabröd
  • 50 g fryst spenat, tinad
  • 3 dl vatten
  • 1 msk neutral olja
  • 1 tsk salt
  • 7 dl vetemjöl + till utbakning

Gör så här

  1. Rör ihop vatten, socker och ättika. Vänd runt löken i lagen och låt stå till servering. Mixa spenat, vatten och olja slätt i en matberedare monterad med knivblad.
  2. Tillsätt salt och mjölet lite i taget tills det formas en deg. Dela degen i 12 bitar och rulla till bollar. Kavla tunt på mjölat bakbord. Stek bröden i torr panna ca 2 min per sida. Håll bröden varma i en kökshandduk.
  3. Tillaga färsen enligt anvisningen på förpackningen. Fyll bröden med vitkål, färs, tomater, smulad fetaost och picklad rödlök. Servera med limeklyftor.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Kryddig korv i tortillabröd med heta tillbehör - Coop

(0)

Lökpaj med oliver och sardeller - Coop

(8)

Miniburgare med gorgonzola och karamelliserad lök - Coop

(0)

Västerbottenspaj med rödlökschutney - Coop

(31)

Gratinerad löksoppa - Coop

(4)

Kryddigt parmesansmör till lutfisk - Coop

(1)

Lök-tarte tatin med getostkräm - Coop

(1)

Ostgratinerad rostad kålsoppa - Coop

(5)
14 st
  • Ingredienser 14 st
  • 200 g mix vegofärs
  • 200 g vitkål, tunt strimlad
  • 2 tomater, tärnade
  • 50 g fetaost
  • 1 lime, i klyftor
  • Picklad rödlök
  • 1 dl vatten
  • 4 msk strösocker
  • 2 msk ättiksprit (12 %)
  • 1 rödlök, tunt skivad
  • Gröna tortillabröd
  • 50 g fryst spenat, tinad
  • 3 dl vatten
  • 1 msk neutral olja
  • 1 tsk salt
  • 7 dl vetemjöl + till utbakning

Gröna vegotacos med picklad lök

Betyg (1-5):
0 (0 betyg)

Tacos med vegofärs, vitkål och picklad lök toppas med fetaost och serveras i hemgjorda gröna tortillabröd av spenat.

Tillagningstid: 60 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Rör ihop vatten, socker och ättika. Vänd runt löken i lagen och låt stå till servering. Mixa spenat, vatten och olja slätt i en matberedare monterad med knivblad.
  2. Tillsätt salt och mjölet lite i taget tills det formas en deg. Dela degen i 12 bitar och rulla till bollar. Kavla tunt på mjölat bakbord. Stek bröden i torr panna ca 2 min per sida. Håll bröden varma i en kökshandduk.
  3. Tillaga färsen enligt anvisningen på förpackningen. Fyll bröden med vitkål, färs, tomater, smulad fetaost och picklad rödlök. Servera med limeklyftor.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Kryddig korv i tortillabröd med heta tillbehör - Coop

(0)

Lökpaj med oliver och sardeller - Coop

(8)

Miniburgare med gorgonzola och karamelliserad lök - Coop

(0)

Västerbottenspaj med rödlökschutney - Coop

(31)

Gratinerad löksoppa - Coop

(4)

Kryddigt parmesansmör till lutfisk - Coop

(1)

Lök-tarte tatin med getostkräm - Coop

(1)

Ostgratinerad rostad kålsoppa - Coop

(5)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies