Grön sparris med parmesan och kapris

Betyg (1-5):
0 (0 betyg)

Tillagningstid: 15 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • (5)
  • 1 knippe grön sparris (à ca 250 g)
  • 1 msk smör
  • 20 g parmesan
  • 2 dl kapris cocktail
  • 0.5 citron, i klyftor

Gör så här

  1. Hetta upp en stekpanna och stek sparrisen runt om i smör, ca 2 min. Salta och lägg upp på ett serveringsfat. Hyvla över parmesan och servera med cocktailkapris och citron.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Äppel- och räksalsa i endiveblad

(1)

Grillad blomkål med tryffelaioli

(11)

Fish tacos deluxe

(32)

Spenat- och apelsinsallad med brynt smör- vinägrett

(2)

Grillad zucchini

(10)

Vegansk "sill" i krämig sås

(9)

Nässelsoppa i glas med citronfraiche

(2)

Lax- och gösceviche

(1)
5 st
  • Ingredienser (5)
  • 1 knippe grön sparris (à ca 250 g)
  • 1 msk smör
  • 20 g parmesan
  • 2 dl kapris cocktail
  • 0.5 citron, i klyftor

Grön sparris med parmesan och kapris

Betyg (1-5):
0 (0 betyg)

Tillagningstid: 15 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Hetta upp en stekpanna och stek sparrisen runt om i smör, ca 2 min. Salta och lägg upp på ett serveringsfat. Hyvla över parmesan och servera med cocktailkapris och citron.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Äppel- och räksalsa i endiveblad

(1)

Grillad blomkål med tryffelaioli

(11)

Fish tacos deluxe

(32)

Spenat- och apelsinsallad med brynt smör- vinägrett

(2)

Grillad zucchini

(10)

Vegansk "sill" i krämig sås

(9)

Nässelsoppa i glas med citronfraiche

(2)

Lax- och gösceviche

(1)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies