Grön sparris med parmesan och kapris

Betyg (1-5):
0 (0 betyg)

Tillagningstid: 15 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • (6)
  • 1 knippe grön sparris (à ca 250 g)
  • 1 msk smör
  • 20 g parmesan
  • 2 dl kapris cocktail
  • 0.5 citron, i klyftor
  • 0.5 tsk salt

Gör så här

  1. Hetta upp en stekpanna och stek sparrisen runt om i smör, ca 2 min. Salta och lägg upp på ett serveringsfat. Hyvla över parmesan och servera med cocktailkapris och citron.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Melonshots med grillad sparris

(0)

Vegansk ”sill” i krämig sås

(9)

Nässelsoppa i glas med citronfraiche

(2)

Räksallad med japansk dressing

(90)

Coleslaw med grönkål och äpple

(9)

Sweet corn kachumbari

(5)

Grillad blomkål med tryffelaioli

(11)

Mangoldsallad med zucchini, päron och peccorino

(20)
6 st
  • Ingredienser (6)
  • 1 knippe grön sparris (à ca 250 g)
  • 1 msk smör
  • 20 g parmesan
  • 2 dl kapris cocktail
  • 0.5 citron, i klyftor
  • 0.5 tsk salt

Grön sparris med parmesan och kapris

Betyg (1-5):
0 (0 betyg)

Tillagningstid: 15 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Hetta upp en stekpanna och stek sparrisen runt om i smör, ca 2 min. Salta och lägg upp på ett serveringsfat. Hyvla över parmesan och servera med cocktailkapris och citron.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Melonshots med grillad sparris

(0)

Vegansk ”sill” i krämig sås

(9)

Nässelsoppa i glas med citronfraiche

(2)

Räksallad med japansk dressing

(90)

Coleslaw med grönkål och äpple

(9)

Sweet corn kachumbari

(5)

Grillad blomkål med tryffelaioli

(11)

Mangoldsallad med zucchini, päron och peccorino

(20)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies