Grillspett med räkor

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
4 (6 betyg)

Halstrade räkor och pilgrimsmusslor på grillspett med limeklyftor och färsk dragon. Enkla att grilla och passar bra att servera på buffén.

Tillagningstid: 30 minuter
8 stycken
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 400 g räkor och/eller pilgrimsmusslor
  • 2 lime, i klyftor
  • 4 msk kvistar av färsk dragon
  • 1 msk olja, gärna sesamolja
  • 1 krm citronpeppar
  • 0.5 tsk salt

Gör så här

  1. Trä upp skaldjuren på spett. Blandade eller var sort för sig. Trä också på lime och dragon. Pensla spetten med olja, salta och peppra.
  2. Grilla spetten 2 - 3 minuter per sida. Grilla inte för länge, skaldjuren ska bara bli genomvarma.

Servering

Spetten är godast varma men kan också serveras kalla. Servera gärna med Glasnudelsallad, Chermoula och/eller Apelsin- och chilismör.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Cha cua - Krabbkakor

Betyg
Betyg
(36)
Spara recept

Räksallad med japansk dressing

Betyg
Betyg
(109)
Spara recept

Caesarsallad med grillade kungsräkor

Betyg
Betyg
(2)
Spara recept

Grillspett

Betyg
Betyg
(299)
Spara recept

Varm musselmacka

Betyg
Betyg
(5)
Spara recept

Rispappersrullar med kräftstjärtar

Betyg
Betyg
(12)
Spara recept

Pankostekta kräftstjärtar

Betyg
Betyg
(15)
Spara recept

Råraka med räkor

Betyg
Betyg
(11)
6 st
  • Ingredienser (6)
  • 400 g räkor och/eller pilgrimsmusslor
  • 2 lime, i klyftor
  • 4 msk kvistar av färsk dragon
  • 1 msk olja, gärna sesamolja
  • 1 krm citronpeppar
  • 0.5 tsk salt

Grillspett med räkor

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
4 (6 betyg)

Halstrade räkor och pilgrimsmusslor på grillspett med limeklyftor och färsk dragon. Enkla att grilla och passar bra att servera på buffén.

Tillagningstid: 30 minuter
8 stycken
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Trä upp skaldjuren på spett. Blandade eller var sort för sig. Trä också på lime och dragon. Pensla spetten med olja, salta och peppra.
  2. Grilla spetten 2 - 3 minuter per sida. Grilla inte för länge, skaldjuren ska bara bli genomvarma.

Servering

Spetten är godast varma men kan också serveras kalla. Servera gärna med Glasnudelsallad, Chermoula och/eller Apelsin- och chilismör.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Cha cua - Krabbkakor

Betyg
Betyg
(36)
Spara recept

Räksallad med japansk dressing

Betyg
Betyg
(109)
Spara recept

Caesarsallad med grillade kungsräkor

Betyg
Betyg
(2)
Spara recept

Grillspett

Betyg
Betyg
(299)
Spara recept

Varm musselmacka

Betyg
Betyg
(5)
Spara recept

Rispappersrullar med kräftstjärtar

Betyg
Betyg
(12)
Spara recept

Pankostekta kräftstjärtar

Betyg
Betyg
(15)
Spara recept

Råraka med räkor

Betyg
Betyg
(11)