För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies

Grillspett med fläskfilé

Betyg (1-5):
3.69 (13 betyg)

Smakrik fläskfilé i marinad med spiskummin, vitlök och koriander som grillas på spett tillsammans med paprika och lök. Väck smaklökarna till liv och bjud på en succé!

Tillagningstid: 1 timme 15 minuter
4 st
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 500 g fläskfilé, i bitar 2,5 x 2,5 cm
  • 4 grillspett
  • 2 delade röda lökar
  • 2 röda paprikor, i bitar 2,5 x 2,5 cm
  • Marinad:
  • 1 msk paprikapulver
  • 0.5 tsk mald spiskummin
  • 1 tsk färsk koriander eller dubbla mängden torkade frön
  • 2 krm peppar
  • 2 pressade vitlöksklyftor
  • 0.5 dl olivolja
  • 2 krm salt

Gör så här

  1. Blanda kryddorna tillsammans med vitlök, salt och olja. Lägg köttkuberna i en skål. Täck med marinaden. Låt marinera cirka 1 timme.
  2. Trä upp köttet på grillpinnarna varvat med lök och paprika.
  3. Grilla cirka 5 minuter, vänd spetten flera gånger.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Köttbullar med rivna morötter och ingefära

(0)

Honung- och salviaglaserade revbensspjäll med kålsallad

(18)

Fläskkarré med ingefärsrubbing

(24)

Kryddiga honungsribs

(19)

Godaste köttbullarna

(0)

Julglaserade revbensspjäll

(14)

Persiljeskinka

(1)

Örtfylld lammstek med feta

(9)
11 st
  • Ingredienser (11)
  • 500 g fläskfilé, i bitar 2,5 x 2,5 cm
  • 4 grillspett
  • 2 delade röda lökar
  • 2 röda paprikor, i bitar 2,5 x 2,5 cm
  • Marinad:
  • 1 msk paprikapulver
  • 0.5 tsk mald spiskummin
  • 1 tsk färsk koriander eller dubbla mängden torkade frön
  • 2 krm peppar
  • 2 pressade vitlöksklyftor
  • 0.5 dl olivolja
  • 2 krm salt

Grillspett med fläskfilé

Betyg (1-5):
3.69 (13 betyg)

Smakrik fläskfilé i marinad med spiskummin, vitlök och koriander som grillas på spett tillsammans med paprika och lök. Väck smaklökarna till liv och bjud på en succé!

Tillagningstid: 1 timme 15 minuter
4 st
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Blanda kryddorna tillsammans med vitlök, salt och olja. Lägg köttkuberna i en skål. Täck med marinaden. Låt marinera cirka 1 timme.
  2. Trä upp köttet på grillpinnarna varvat med lök och paprika.
  3. Grilla cirka 5 minuter, vänd spetten flera gånger.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Köttbullar med rivna morötter och ingefära

(0)

Honung- och salviaglaserade revbensspjäll med kålsallad

(18)

Fläskkarré med ingefärsrubbing

(24)

Kryddiga honungsribs

(19)

Godaste köttbullarna

(0)

Julglaserade revbensspjäll

(14)

Persiljeskinka

(1)

Örtfylld lammstek med feta

(9)