Grillat lamm med Pisto

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
0 (0 betyg)

Tillagningstid: 35 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 8 st lammkotletter
  • 2 st citroner
  • Medelhavspytt:
  • 1 dl olivolja
  • 2 st zucchini
  • 2 paprikor
  • 3 st knipplökar
  • 2 st vitlöksklyftor
  • 2 msk rosmarin
  • saft
  • peppar

Gör så här

  1. Hetta upp olja i en stekpanna, tärna grönsakerna och stek dem med hackad vitlök och färsk rosmarin 6–8 min, rör då och då. Smaka av med salt och peppar.
  2. Grilla lammet ca 3 min per sida, salta och peppra.
  3. Grilla citronerna på snittytan till fin färg.

Tips

Citronen blir inte så sur och det är lättare att krama ur saften då den är grillad.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Brysselkålsallad med knaprigt sidfläsk

Betyg
Betyg
(19)
Spara recept

Baconlindad järpe med primörer

Betyg
Betyg
(17)
Spara recept

Japanskt långkok med nudlar

Betyg
Betyg
(45)
Spara recept

Saltimbocca med kalvfärs

Betyg
Betyg
(39)
Spara recept

Köttfärssås med hetta och sötma

Betyg
Betyg
(75)
Spara recept

Köttfärssoppa tacostyle

Betyg
Betyg
(15)
Spara recept

Grillad entrecôte med skön grön sallad

Betyg
Betyg
(8)
Spara recept

Biff med coleslaw

Betyg
Betyg
(0)
10 st
  • Ingredienser (10)
  • 8 st lammkotletter
  • 2 st citroner
  • Medelhavspytt:
  • 1 dl olivolja
  • 2 st zucchini
  • 2 paprikor
  • 3 st knipplökar
  • 2 st vitlöksklyftor
  • 2 msk rosmarin
  • saft
  • peppar

Grillat lamm med Pisto

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
0 (0 betyg)

Tillagningstid: 35 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Hetta upp olja i en stekpanna, tärna grönsakerna och stek dem med hackad vitlök och färsk rosmarin 6–8 min, rör då och då. Smaka av med salt och peppar.
  2. Grilla lammet ca 3 min per sida, salta och peppra.
  3. Grilla citronerna på snittytan till fin färg.

Tips

Citronen blir inte så sur och det är lättare att krama ur saften då den är grillad.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Brysselkålsallad med knaprigt sidfläsk

Betyg
Betyg
(19)
Spara recept

Baconlindad järpe med primörer

Betyg
Betyg
(17)
Spara recept

Japanskt långkok med nudlar

Betyg
Betyg
(45)
Spara recept

Saltimbocca med kalvfärs

Betyg
Betyg
(39)
Spara recept

Köttfärssås med hetta och sötma

Betyg
Betyg
(75)
Spara recept

Köttfärssoppa tacostyle

Betyg
Betyg
(15)
Spara recept

Grillad entrecôte med skön grön sallad

Betyg
Betyg
(8)
Spara recept

Biff med coleslaw

Betyg
Betyg
(0)