Grillade surdegsmackor med cheddar och rödlöksmarmelad

Betyg (1-5):
3.88 (8 betyg)

Cheddarsnittarna är magiska. Det är rödlöksmarmeladen som gör det.

Tillagningstid: 30 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • (11)
  • 8 skivor surdegsbröd
  • 2 msk smör
  • 150 g cheddar
  • Rödlöksmarmelad:
  • 2 tunt strimlade rödlökar
  • 1 tunt skivad jalapeño
  • 2 msk strösocker
  • 2 msk honung
  • 2 msk rödvinsvinäger
  • 2 msk rödvin
  • 0.5 tsk salt
  • Till servering:
  • feferoni

Gör så här

  1. Lägg alla ingredienserna till marmeladen i en kastrull och låt sjuda tills nästan all vätska sugits upp av löken, ca 20 min. Låt marmeladen svalna något.
  2. Bred smör på brödskivorna. Fördela osten på fyra brödskivor. Lägg marmelad på osten. Lägg på resten av brödskivorna.
  3. Lägg smörgåsarna på en medelvarm grill och grilla någon min per sida.
  4. Dela bröden på mitten och servera med fefferoni. Servera marmeladen som är över i en skål.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



AC

2013-12-30

En riktig hit! ALLA har frågat efter receptet! Mumsigt!

Liknande recept

Löjrom med tillbehör

(0)

Grillad avokadohalva

(0)

Smördegspaj med karamelliserad lök

(23)

Taco i gemsallad

(0)

Portionspajer med Västerbottensost och purjolök

(69)

Minipizzor med bacon och dadlar

(1)

Löjromsröra

(2)

Bakad potatis med tofuskagenröra

(3)
11 st
  • Ingredienser (11)
  • 8 skivor surdegsbröd
  • 2 msk smör
  • 150 g cheddar
  • Rödlöksmarmelad:
  • 2 tunt strimlade rödlökar
  • 1 tunt skivad jalapeño
  • 2 msk strösocker
  • 2 msk honung
  • 2 msk rödvinsvinäger
  • 2 msk rödvin
  • 0.5 tsk salt
  • Till servering:
  • feferoni

Grillade surdegsmackor med cheddar och rödlöksmarmelad

Betyg (1-5):
3.88 (8 betyg)

Cheddarsnittarna är magiska. Det är rödlöksmarmeladen som gör det.

Tillagningstid: 30 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Lägg alla ingredienserna till marmeladen i en kastrull och låt sjuda tills nästan all vätska sugits upp av löken, ca 20 min. Låt marmeladen svalna något.
  2. Bred smör på brödskivorna. Fördela osten på fyra brödskivor. Lägg marmelad på osten. Lägg på resten av brödskivorna.
  3. Lägg smörgåsarna på en medelvarm grill och grilla någon min per sida.
  4. Dela bröden på mitten och servera med fefferoni. Servera marmeladen som är över i en skål.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



AC

2013-12-30

En riktig hit! ALLA har frågat efter receptet! Mumsigt!

Liknande recept

Löjrom med tillbehör

(0)

Grillad avokadohalva

(0)

Smördegspaj med karamelliserad lök

(23)

Taco i gemsallad

(0)

Portionspajer med Västerbottensost och purjolök

(69)

Minipizzor med bacon och dadlar

(1)

Löjromsröra

(2)

Bakad potatis med tofuskagenröra

(3)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies