För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies

Grillade persikor med pistaschnötter

Betyg (1-5):
4.2 (5 betyg)

Hälsosam efterrätt på ett kick.

Tillagningstid: 15 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 600 g mogna persikor
  • 2 msk flytande honung
  • 250 g Kesella vanilj (1 burk = 250 g)
  • 50 g hackade, skalade pistagenötter

Gör så här

  1. Dela och kärna ur persikorna. Ringla över honungen. Grilla persikohalvorna cirka 2 minuter/sida. Servera med kesella och toppa med nötter.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Passionsfruktscheesecake

(33)

Vit chokladtryffel

(39)

Citron- och vallmosockerkaka

(11)

Rabarberpaj med kardemumma

(29)

Rabarber- och citrongräskompott med crunch

(1)

Rabarberkompott med kardemummagrädde

(17)

Hallonsemifreddo

(30)

Smulpaj med päron och kardemumma

(35)
4 st
  • Ingredienser (4)
  • 600 g mogna persikor
  • 2 msk flytande honung
  • 250 g Kesella vanilj (1 burk = 250 g)
  • 50 g hackade, skalade pistagenötter

Grillade persikor med pistaschnötter

Betyg (1-5):
4.2 (5 betyg)

Hälsosam efterrätt på ett kick.

Tillagningstid: 15 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Dela och kärna ur persikorna. Ringla över honungen. Grilla persikohalvorna cirka 2 minuter/sida. Servera med kesella och toppa med nötter.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Passionsfruktscheesecake

(33)

Vit chokladtryffel

(39)

Citron- och vallmosockerkaka

(11)

Rabarberpaj med kardemumma

(29)

Rabarber- och citrongräskompott med crunch

(1)

Rabarberkompott med kardemummagrädde

(17)

Hallonsemifreddo

(30)

Smulpaj med päron och kardemumma

(35)