Grillade minutfiléer med fruktig couscoussallad

Betyg (1-5):
2.88 (8 betyg)

Färdigmarinerade tunna kycklingfiléer går snabbt att grilla och passar fint med t ex en matig sallad. Moghrabiah ser ut som pärlor och är en palestinsk eller libanesisk typ av couscous.

Tillagningstid: 30 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 15 st
  • 1 förpackning BBQ Classic Minutfilé (à 690 g)
  • Fruktig couscoussallad:
  • 2 dl moghrabiah (pärlcouscous)
  • 1 grönsaksbuljongtärning
  • 1 snackpaprika
  • 0.5 citron
  • 0.5 zucchini, fint strimlad
  • 75 g sugarsnaps, fint strimlade
  • 2 salladslökar, strimlade
  • 4 nektariner
  • 1 msk olivolja
  • 1 tsk flingsalt
  • Sås:
  • 2 dl crème fraiche
  • 1 vitlöksklyfta, finriven
  • 0.5 msk sambal oelek
  • 1 msk flytande honung

Gör så här

  1. Koka couscousen enligt anvisning på förpackningen med en buljongtärning. Skölj couscousen hastigt i kallt vatten så att kokningen avstannar.
  2. Grilla paprikan tills den är mjuk. Grilla citronen på snittytan till fin färg. Skär nektarinerna i bitar och grilla till fin färg.
  3. Dra bort skalet från paprikan där det har blivit bränt och ta bort kärnorna. Skär paprikan i mindre bitar och vänd runt med resten av grönsakerna, nektarinerna och couscousen. Pressa över saften från den grillade citronen. Ringla över olja och salta.
  4. Blanda ingredienserna till såsen. Grilla kycklingen tills den är genomstekt, 6–8 min. Kycklingens innertemperatur ska vara 68°.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Fårost- och crème fraiche-gratinerade auberginer - Coop

(0)

Bowl med sashimilax - Coop

(2)

Risfyllda grönsaker - Coop

(0)

Rågmacka med tonfiskröra - Coop

(0)

Sliders med halloumi och BBQ-sås - Coop

(4)

Fish tacos deluxe - Coop

(30)

Vegopizza på kikärtsbotten - Coop

(0)

Matkassens caesarsallad - Coop

(30)
15 st
  • Ingredienser 15 st
  • 1 förpackning BBQ Classic Minutfilé (à 690 g)
  • Fruktig couscoussallad:
  • 2 dl moghrabiah (pärlcouscous)
  • 1 grönsaksbuljongtärning
  • 1 snackpaprika
  • 0.5 citron
  • 0.5 zucchini, fint strimlad
  • 75 g sugarsnaps, fint strimlade
  • 2 salladslökar, strimlade
  • 4 nektariner
  • 1 msk olivolja
  • 1 tsk flingsalt
  • Sås:
  • 2 dl crème fraiche
  • 1 vitlöksklyfta, finriven
  • 0.5 msk sambal oelek
  • 1 msk flytande honung

Grillade minutfiléer med fruktig couscoussallad

Betyg (1-5):
2.88 (8 betyg)

Färdigmarinerade tunna kycklingfiléer går snabbt att grilla och passar fint med t ex en matig sallad. Moghrabiah ser ut som pärlor och är en palestinsk eller libanesisk typ av couscous.

Tillagningstid: 30 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Koka couscousen enligt anvisning på förpackningen med en buljongtärning. Skölj couscousen hastigt i kallt vatten så att kokningen avstannar.
  2. Grilla paprikan tills den är mjuk. Grilla citronen på snittytan till fin färg. Skär nektarinerna i bitar och grilla till fin färg.
  3. Dra bort skalet från paprikan där det har blivit bränt och ta bort kärnorna. Skär paprikan i mindre bitar och vänd runt med resten av grönsakerna, nektarinerna och couscousen. Pressa över saften från den grillade citronen. Ringla över olja och salta.
  4. Blanda ingredienserna till såsen. Grilla kycklingen tills den är genomstekt, 6–8 min. Kycklingens innertemperatur ska vara 68°.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Fårost- och crème fraiche-gratinerade auberginer - Coop

(0)

Bowl med sashimilax - Coop

(2)

Risfyllda grönsaker - Coop

(0)

Rågmacka med tonfiskröra - Coop

(0)

Sliders med halloumi och BBQ-sås - Coop

(4)

Fish tacos deluxe - Coop

(30)

Vegopizza på kikärtsbotten - Coop

(0)

Matkassens caesarsallad - Coop

(30)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies