Grillade laxspett

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
2.61 (31 betyg)

Vidga dina vyer på grillbordet. Fisk med lime och chili blir mums till middag och lunch!

Tillagningstid: 50 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • Marinad:
  • 0.5 hackad röd chili
  • 1 msk honung
  • 1 msk riven färsk ingefära
  • 1 lime, rivet skal och pressad saft
  • 1 msk olja
  • 1.5 tsk flingsalt
  • Till spettet:
  • 600 g färsk laxfilé, delad i stora kuber
  • Servering:
  • 1 tsk flingsalt

Gör så här

  1. Blanda ihop ingredienserna till marinaden. Lägg ner laxbitarna i marinaden och låt ligga kallt minst 30 minuter, gärna längre. Hit kan du förbereda hemma dagen innan.
  2. Trä laxbitarna på grillspett och grilla 3-5 minuter på varje sida, beroende på laxbitarnas storlek. När de känns fasta när du trycker på dem är de klara.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Gravad röding

Betyg
Betyg
(27)
Spara recept

Fiskbiffar med curry och korianderyoghurt

Betyg
Betyg
(18)
Spara recept

Lax- och spenatpaj

Betyg
Betyg
(102)
Spara recept

Grillad wrap med tonfiskröra

Betyg
Betyg
(22)
Spara recept

Ättiksinkokt lax med rosépeppar

Betyg
Betyg
(121)
Spara recept

Toscansk lax i ugn med råstekt rotselleri

Betyg
Betyg
(9)
Spara recept

Lax med salsa verde

Betyg
Betyg
(0)
Spara recept

Skaldjurscheesecake

Betyg
Betyg
(35)
8 st
  • Ingredienser (8)
  • Marinad:
  • 0.5 hackad röd chili
  • 1 msk honung
  • 1 msk riven färsk ingefära
  • 1 lime, rivet skal och pressad saft
  • 1 msk olja
  • 1.5 tsk flingsalt
  • Till spettet:
  • 600 g färsk laxfilé, delad i stora kuber
  • Servering:
  • 1 tsk flingsalt

Grillade laxspett

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
2.61 (31 betyg)

Vidga dina vyer på grillbordet. Fisk med lime och chili blir mums till middag och lunch!

Tillagningstid: 50 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Blanda ihop ingredienserna till marinaden. Lägg ner laxbitarna i marinaden och låt ligga kallt minst 30 minuter, gärna längre. Hit kan du förbereda hemma dagen innan.
  2. Trä laxbitarna på grillspett och grilla 3-5 minuter på varje sida, beroende på laxbitarnas storlek. När de känns fasta när du trycker på dem är de klara.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Gravad röding

Betyg
Betyg
(27)
Spara recept

Fiskbiffar med curry och korianderyoghurt

Betyg
Betyg
(18)
Spara recept

Lax- och spenatpaj

Betyg
Betyg
(102)
Spara recept

Grillad wrap med tonfiskröra

Betyg
Betyg
(22)
Spara recept

Ättiksinkokt lax med rosépeppar

Betyg
Betyg
(121)
Spara recept

Toscansk lax i ugn med råstekt rotselleri

Betyg
Betyg
(9)
Spara recept

Lax med salsa verde

Betyg
Betyg
(0)
Spara recept

Skaldjurscheesecake

Betyg
Betyg
(35)