Grillade lammracks med rödbetor och pesto

Betyg (1-5):
0 (0 betyg)

Koka rödbetorna och mixa ihop peston långt i förväg. Då behöver du bara grilla lammracksen och blanda rödbetorna med sallad och parmesan så är middagen klar.

Tillagningstid: 45 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 11 st
  • 1 kg lammracks
  • salt och svartpeppar
  • 1 kg färska rödbetor
  • 70 g salladsmix
  • 1 dl grovriven parmesan
  • Pesto:
  • 1 dl valnötter
  • 1 kruka basilika
  • 2 dl grovriven parmesan
  • 1 vitlöksklyfta, finriven
  • 2 dl mild olivolja
  • salt och svartpeppar

Gör så här

  1. Skär upp lammracksen så varje bit har ett ben. Salta och peppra runtom och grilla över het glödbädd ett par minuter per sida. Låt gärna vila en stund innan servering.
  2. Koka rödbetorna mjuka i saltat vatten. Spola dem kalla, skala och skär i bitar. Blanda med sallad och parmesan.
  3. Rosta valnötterna i en torr panna till fin färg. Mixa nötter, basilika (spara några blad till garnering), parmesan, vitlök och olja till en pesto. Smaka av med salt och peppar.
  4. Servera lammet med rödbetssalladen och peston, garnera med basilikablad.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Godaste köttbullarna - Coop

(0)

Lammrostbiff med betor, chèvre och pinjenötter - Coop

(4)

Minestronesoppa med parmesan- och bacontopping - Coop

(5)

Nacho de lux med pulled pork - Coop

(5)

Helstekt fläskfilé med rotfruktsgratäng toppad med västerbottensost - Coop

(5)

Krämig grönkåls- och pumpagratäng - Coop

(11)

Paolos pasta med köttbullar och mozzarella - Coop

(11)

Ädelostpasta med skinka och päron - Coop

(1)
11 st
  • Ingredienser 11 st
  • 1 kg lammracks
  • salt och svartpeppar
  • 1 kg färska rödbetor
  • 70 g salladsmix
  • 1 dl grovriven parmesan
  • Pesto:
  • 1 dl valnötter
  • 1 kruka basilika
  • 2 dl grovriven parmesan
  • 1 vitlöksklyfta, finriven
  • 2 dl mild olivolja
  • salt och svartpeppar

Grillade lammracks med rödbetor och pesto

Betyg (1-5):
0 (0 betyg)

Koka rödbetorna och mixa ihop peston långt i förväg. Då behöver du bara grilla lammracksen och blanda rödbetorna med sallad och parmesan så är middagen klar.

Tillagningstid: 45 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Skär upp lammracksen så varje bit har ett ben. Salta och peppra runtom och grilla över het glödbädd ett par minuter per sida. Låt gärna vila en stund innan servering.
  2. Koka rödbetorna mjuka i saltat vatten. Spola dem kalla, skala och skär i bitar. Blanda med sallad och parmesan.
  3. Rosta valnötterna i en torr panna till fin färg. Mixa nötter, basilika (spara några blad till garnering), parmesan, vitlök och olja till en pesto. Smaka av med salt och peppar.
  4. Servera lammet med rödbetssalladen och peston, garnera med basilikablad.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Godaste köttbullarna - Coop

(0)

Lammrostbiff med betor, chèvre och pinjenötter - Coop

(4)

Minestronesoppa med parmesan- och bacontopping - Coop

(5)

Nacho de lux med pulled pork - Coop

(5)

Helstekt fläskfilé med rotfruktsgratäng toppad med västerbottensost - Coop

(5)

Krämig grönkåls- och pumpagratäng - Coop

(11)

Paolos pasta med köttbullar och mozzarella - Coop

(11)

Ädelostpasta med skinka och päron - Coop

(1)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies