
Grillade korvar
Betyg (1-5):
Kryddig korv med svalkande röra.
Tillagningstid: 10 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
- (8)
- 600 g starka korvar, t ex kabanoss, chorizo
- smör eller olja
- Lök- och gurkröra:
- 250 g kesella, 10 %
- 1 msk majonnäs
- 0.5 finhackad rödlök
- 0.5 dl finhackad ättiksgurka
- peppar
- salt
Gör så här
- Lök- och gurkröra: Blanda ingredienserna och smaka av med salt och peppar.
- Grilla korven på grillen eller i en stekpanna (med lite smör eller olja i pannan). Servera gärna grillat bröd till korven.
Liknande recept
Grillade korvar
Betyg (1-5):
Kryddig korv med svalkande röra.
Tillagningstid: 10 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
Gör så här
- Lök- och gurkröra: Blanda ingredienserna och smaka av med salt och peppar.
- Grilla korven på grillen eller i en stekpanna (med lite smör eller olja i pannan). Servera gärna grillat bröd till korven.
- kommentarer
Logga in för att skriva en kommentar
Tack för din kommentar!