Grillade grönsaker med risoni

Betyg (1-5):
5 (3 betyg)

Grönsakerna grillas först och sedan vänds de runt i en vitlöksolja. Därefter läggs de på risoni som är smaksatt med parmesan och basilika. Servera som det är eller på din grillbuffé.

Tillagningstid: 30 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • (12)
  • 1 zucchini
  • 125 g broccoli
  • 1 paprika
  • 200 g körsbärstomater, gärna på kvist
  • 1 vitlöksklyfta
  • 0.5 dl olivolja
  • 1 tsk flingsalt
  • 4 dl risoni
  • 2 dl finriven parmesan
  • 1 msk olivolja
  • 1 kruka basilika, strimlade blad
  • flingsalt och svartpeppar

Gör så här

  1. Skär zucchini i sneda skivor och skär broccolin i skivor genom stammen. Dela och kärna ur paprikan. Grilla grönsakerna tills de är mjuka med fin färg. Grilla tomaterna tills de börjar spricka. Skär den grillade paprikan i mindre bitar. Riv ner vitlöken i oljan och vänd varsamt runt grönsakerna i den. Smaka av med salt.
  2. Koka risonin enligt anvisning på förpackningen. Vänd ner parmesan, olja och basilika. Toppa med de grillade grönsakerna, salta och peppra.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Ida

2017-11-22

Riktigt gott! En favorit!

Sofia

2017-08-18

Supergott!!!

Liknande recept

Grillad entrecôte med skön grön sallad

(4)

Grillad paprikasallad med chipotlevinägrett

(5)

Indiskt kryddris

(12)

Potatis- och löktortillas med tomatsalsa

(0)

Kryddrubbad fläskytterfilé med mojo rojo

(9)

Zucchinistubbar med röda linser och matvete

(28)

Risnudelsallad med broccoli

(9)

Köttfärssoppa tacostyle

(13)
12 st
  • Ingredienser (12)
  • 1 zucchini
  • 125 g broccoli
  • 1 paprika
  • 200 g körsbärstomater, gärna på kvist
  • 1 vitlöksklyfta
  • 0.5 dl olivolja
  • 1 tsk flingsalt
  • 4 dl risoni
  • 2 dl finriven parmesan
  • 1 msk olivolja
  • 1 kruka basilika, strimlade blad
  • flingsalt och svartpeppar

Grillade grönsaker med risoni

Betyg (1-5):
5 (3 betyg)

Grönsakerna grillas först och sedan vänds de runt i en vitlöksolja. Därefter läggs de på risoni som är smaksatt med parmesan och basilika. Servera som det är eller på din grillbuffé.

Tillagningstid: 30 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Skär zucchini i sneda skivor och skär broccolin i skivor genom stammen. Dela och kärna ur paprikan. Grilla grönsakerna tills de är mjuka med fin färg. Grilla tomaterna tills de börjar spricka. Skär den grillade paprikan i mindre bitar. Riv ner vitlöken i oljan och vänd varsamt runt grönsakerna i den. Smaka av med salt.
  2. Koka risonin enligt anvisning på förpackningen. Vänd ner parmesan, olja och basilika. Toppa med de grillade grönsakerna, salta och peppra.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Ida

2017-11-22

Riktigt gott! En favorit!

Sofia

2017-08-18

Supergott!!!

Liknande recept

Grillad entrecôte med skön grön sallad

(4)

Grillad paprikasallad med chipotlevinägrett

(5)

Indiskt kryddris

(12)

Potatis- och löktortillas med tomatsalsa

(0)

Kryddrubbad fläskytterfilé med mojo rojo

(9)

Zucchinistubbar med röda linser och matvete

(28)

Risnudelsallad med broccoli

(9)

Köttfärssoppa tacostyle

(13)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies