Grillade grönsaker med risoni

Betyg (1-5):
5 (3 betyg)

Grönsakerna grillas först och sedan vänds de runt i en vitlöksolja. Därefter läggs de på risoni som är smaksatt med parmesan och basilika. Servera som det är eller på din grillbuffé.

Tillagningstid: 30 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 12 st
  • 1 zucchini
  • 125 g broccoli
  • 1 paprika
  • 200 g körsbärstomater, gärna på kvist
  • 1 vitlöksklyfta
  • 0.5 dl olivolja
  • 1 tsk flingsalt
  • 4 dl risoni
  • 2 dl finriven parmesan
  • 1 msk olivolja
  • 1 kruka basilika, strimlade blad
  • flingsalt och svartpeppar

Gör så här

  1. Skär zucchini i sneda skivor och skär broccolin i skivor genom stammen. Dela och kärna ur paprikan. Grilla grönsakerna tills de är mjuka med fin färg. Grilla tomaterna tills de börjar spricka. Skär den grillade paprikan i mindre bitar. Riv ner vitlöken i oljan och vänd varsamt runt grönsakerna i den. Smaka av med salt.
  2. Koka risonin enligt anvisning på förpackningen. Vänd ner parmesan, olja och basilika. Toppa med de grillade grönsakerna, salta och peppra.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Ida

2017-11-22

Riktigt gott! En favorit!

Sofia

2017-08-18

Supergott!!!

Liknande recept

Fish tacos deluxe - Coop

(30)

Sliders med halloumi och BBQ-sås - Coop

(4)

Klassisk lasagne - Coop

(63)

Risfyllda grönsaker - Coop

(0)

Räksallad med japansk dressing - Coop

(79)

Bruschetta med kyckling - Coop

(8)

Rågmacka med tonfiskröra - Coop

(0)

Kryddrubbad fläskytterfilé med mojo rojo - Coop

(7)
12 st
  • Ingredienser 12 st
  • 1 zucchini
  • 125 g broccoli
  • 1 paprika
  • 200 g körsbärstomater, gärna på kvist
  • 1 vitlöksklyfta
  • 0.5 dl olivolja
  • 1 tsk flingsalt
  • 4 dl risoni
  • 2 dl finriven parmesan
  • 1 msk olivolja
  • 1 kruka basilika, strimlade blad
  • flingsalt och svartpeppar

Grillade grönsaker med risoni

Betyg (1-5):
5 (3 betyg)

Grönsakerna grillas först och sedan vänds de runt i en vitlöksolja. Därefter läggs de på risoni som är smaksatt med parmesan och basilika. Servera som det är eller på din grillbuffé.

Tillagningstid: 30 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Skär zucchini i sneda skivor och skär broccolin i skivor genom stammen. Dela och kärna ur paprikan. Grilla grönsakerna tills de är mjuka med fin färg. Grilla tomaterna tills de börjar spricka. Skär den grillade paprikan i mindre bitar. Riv ner vitlöken i oljan och vänd varsamt runt grönsakerna i den. Smaka av med salt.
  2. Koka risonin enligt anvisning på förpackningen. Vänd ner parmesan, olja och basilika. Toppa med de grillade grönsakerna, salta och peppra.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Ida

2017-11-22

Riktigt gott! En favorit!

Sofia

2017-08-18

Supergott!!!

Liknande recept

Fish tacos deluxe - Coop

(30)

Sliders med halloumi och BBQ-sås - Coop

(4)

Klassisk lasagne - Coop

(63)

Risfyllda grönsaker - Coop

(0)

Räksallad med japansk dressing - Coop

(79)

Bruschetta med kyckling - Coop

(8)

Rågmacka med tonfiskröra - Coop

(0)

Kryddrubbad fläskytterfilé med mojo rojo - Coop

(7)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies