För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies

Grillade filodegsrullar med ost och feferoni

Betyg (1-5):
0 (0 betyg)

Tillagningstid: 25 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 3 ark färsk filodeg
  • 1 burk feferoni (320 g)
  • 5 dl grovriven vällagrad ost
  • 1 msk olivolja
  • 250 g små kvisttomater
  • salt och svartpeppar
  • 70 g babyspenat
  • 2 msk olivolja
  • 2 msk balsamvinäger

Gör så här

  1. Dela filodegsarken i 3 bitar från långsidan. Hacka feferonin och låt hacket rinna av i en sil. Blanda feferoni med ost och fördela längst ner på filodegsbitarna. Rulla in fyllningen 2 varv. Vik in degens långsidor och rulla ihop till en rulle. Pensla med olja och grilla runt om till fin färg.
  2. Grilla tomaterna, gärna på sin kvist, tills de precis börjar spricka. Salta och peppra. Servera rullarna på en spenatbädd med tomaterna och ringla över olja och vinäger.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Yoghurtsås med mynta

(15)

Tortillasnibbar

(25)

Quesadillas med avokadoröra

(5)

Gurkrulle med asiatisk skagen

(2)

Ljummen primörsallad med brynt smör och västerbottenost

(2)

Filodegsknyten med västerbottensost

(1)

Grönsaker med rostad vitlöksdipp

(7)

Chèvregratinerade kronärtskocksbottnar

(10)
9 st
  • Ingredienser (9)
  • 3 ark färsk filodeg
  • 1 burk feferoni (320 g)
  • 5 dl grovriven vällagrad ost
  • 1 msk olivolja
  • 250 g små kvisttomater
  • salt och svartpeppar
  • 70 g babyspenat
  • 2 msk olivolja
  • 2 msk balsamvinäger

Grillade filodegsrullar med ost och feferoni

Betyg (1-5):
0 (0 betyg)

Tillagningstid: 25 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Dela filodegsarken i 3 bitar från långsidan. Hacka feferonin och låt hacket rinna av i en sil. Blanda feferoni med ost och fördela längst ner på filodegsbitarna. Rulla in fyllningen 2 varv. Vik in degens långsidor och rulla ihop till en rulle. Pensla med olja och grilla runt om till fin färg.
  2. Grilla tomaterna, gärna på sin kvist, tills de precis börjar spricka. Salta och peppra. Servera rullarna på en spenatbädd med tomaterna och ringla över olja och vinäger.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Yoghurtsås med mynta

(15)

Tortillasnibbar

(25)

Quesadillas med avokadoröra

(5)

Gurkrulle med asiatisk skagen

(2)

Ljummen primörsallad med brynt smör och västerbottenost

(2)

Filodegsknyten med västerbottensost

(1)

Grönsaker med rostad vitlöksdipp

(7)

Chèvregratinerade kronärtskocksbottnar

(10)