Grillade crostini med tomatröra

Betyg (1-5):
0 (0 betyg)

Gör i ordning tomatröran i förväg och grilla sedan crostini precis när de ska ätas. Gnugga bröden med en vitlöksklyfta och låt var och en skeda över tomatröra på de varma bröden. Recept ur kokboken: Grilla Grönt, av Malin Landqvist

Tillagningstid: 20 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • (6)
  • 6 tomater
  • 1 dl olivolja
  • 1 tsk tomatpuré
  • 1 tsk strösocker
  • 1 liten baguette
  • 1 liten vitlöksklyfta

Gör så här

  1. Halvera och gröp ur tomaterna. Hacka fruktköttet fint. Rör ner olivolja, tomatpuré, socker, salt och peppar.
  2. Grilla brödskivorna gyllene. Gnugga med vitlöksklyftan och toppa med tomatröran.

Tips

Den här tomatsalsan är också god till inbakade fetaosten.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Britta

2018-07-30

Älskar att laga och avnjuta god mat men varför ska man ha en massa vitlök i allting? Jag och många med mej avstår så gärna................fy fabian......Snart är det väl vitlök i glassen och chokladen också???

Liknande recept

Semi-torkade tomater med basilika, hårdost

(19)

Susannas sallad med jordnötsdressing

(1)

Squashrullader pesto och parmaskinka

(7)

Filodegsknyten med västerbottensost

(0)

Råstekt grön sparris, räkor och baconsalt

(4)

Sallad med pumpa, päron och getost

(0)

Salmorejo - kall tomatsoppa

(8)

Vårsallad med sparris och ägg

(3)
6 st
  • Ingredienser (6)
  • 6 tomater
  • 1 dl olivolja
  • 1 tsk tomatpuré
  • 1 tsk strösocker
  • 1 liten baguette
  • 1 liten vitlöksklyfta

Grillade crostini med tomatröra

Betyg (1-5):
0 (0 betyg)

Gör i ordning tomatröran i förväg och grilla sedan crostini precis när de ska ätas. Gnugga bröden med en vitlöksklyfta och låt var och en skeda över tomatröra på de varma bröden. Recept ur kokboken: Grilla Grönt, av Malin Landqvist

Tillagningstid: 20 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Halvera och gröp ur tomaterna. Hacka fruktköttet fint. Rör ner olivolja, tomatpuré, socker, salt och peppar.
  2. Grilla brödskivorna gyllene. Gnugga med vitlöksklyftan och toppa med tomatröran.

Tips

Den här tomatsalsan är också god till inbakade fetaosten.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Britta

2018-07-30

Älskar att laga och avnjuta god mat men varför ska man ha en massa vitlök i allting? Jag och många med mej avstår så gärna................fy fabian......Snart är det väl vitlök i glassen och chokladen också???

Liknande recept

Semi-torkade tomater med basilika, hårdost

(19)

Susannas sallad med jordnötsdressing

(1)

Squashrullader pesto och parmaskinka

(7)

Filodegsknyten med västerbottensost

(0)

Råstekt grön sparris, räkor och baconsalt

(4)

Sallad med pumpa, päron och getost

(0)

Salmorejo - kall tomatsoppa

(8)

Vårsallad med sparris och ägg

(3)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies