Grillad wrap med tonfiskröra

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
3.67 (21 betyg)

Tillagningstid: 20 min
2 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 2 stora tortillabröd
  • 40 g ost
  • 1 liten tonfisk i vatten
  • 50 g vitkål, tunt strimlad
  • 120 g kokta kidneybönor (på burk)
  • 1 stor tomat, tärnad
  • 1 liten morot, riven
  • 1 salladslök, strimlad
  • 2 msk kapris
  • 1 tsk chiliflakes
  • 3 msk majonnäs

Gör så här

  1. Fördela ostskivor över tortillabröden. Blanda ihop avrunnen tonfisk med kål, bönor, tomat, morot, lök, kapris och chili-flakes.
  2. Fördela tonfiskröran på bröden. Klicka på majonnäs och krydda med salt och peppar.
  3. Rulla ihop bröden och stek rullarna med skarven nedåt så bröden limmas ihop av osten. Stek sedan tills osten smält och rullarna är genomvarma.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Petri

2020-05-05

Gjorde en sweet chili majo istället för vanlig. Supergott!

Daniel

2019-12-08

Den här rätten är god. Vår 1,5 åring älskar den.

muu

2019-08-07

tjohooo

muuu

2019-08-07

mmmm verkar gott

Liknande recept

Spara recept

Pastasallad med sparris och kallrökt lax

Betyg
Betyg
(60)
Spara recept

Lax- och spenatpaj

Betyg
Betyg
(101)
Spara recept

Risnudelsallad med tonfisk och lime

Betyg
Betyg
(59)
Spara recept

Laxsida med couscoussallad

Betyg
Betyg
(17)
Spara recept

Quinoasallad med rökt lax

Betyg
Betyg
(76)
Spara recept

Fiskbiffar med curry och korianderyoghurt

Betyg
Betyg
(17)
Spara recept

Ugnsstekt lax med saffransquinoa, brysselkål och russin

Betyg
Betyg
(16)
Spara recept

Laxpaj med potatis

Betyg
Betyg
(18)
11 st
  • Ingredienser (11)
  • 2 stora tortillabröd
  • 40 g ost
  • 1 liten tonfisk i vatten
  • 50 g vitkål, tunt strimlad
  • 120 g kokta kidneybönor (på burk)
  • 1 stor tomat, tärnad
  • 1 liten morot, riven
  • 1 salladslök, strimlad
  • 2 msk kapris
  • 1 tsk chiliflakes
  • 3 msk majonnäs

Grillad wrap med tonfiskröra

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
3.67 (21 betyg)

Tillagningstid: 20 min
2 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Fördela ostskivor över tortillabröden. Blanda ihop avrunnen tonfisk med kål, bönor, tomat, morot, lök, kapris och chili-flakes.
  2. Fördela tonfiskröran på bröden. Klicka på majonnäs och krydda med salt och peppar.
  3. Rulla ihop bröden och stek rullarna med skarven nedåt så bröden limmas ihop av osten. Stek sedan tills osten smält och rullarna är genomvarma.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Petri

2020-05-05

Gjorde en sweet chili majo istället för vanlig. Supergott!

Daniel

2019-12-08

Den här rätten är god. Vår 1,5 åring älskar den.

muu

2019-08-07

tjohooo

muuu

2019-08-07

mmmm verkar gott

Liknande recept

Spara recept

Pastasallad med sparris och kallrökt lax

Betyg
Betyg
(60)
Spara recept

Lax- och spenatpaj

Betyg
Betyg
(101)
Spara recept

Risnudelsallad med tonfisk och lime

Betyg
Betyg
(59)
Spara recept

Laxsida med couscoussallad

Betyg
Betyg
(17)
Spara recept

Quinoasallad med rökt lax

Betyg
Betyg
(76)
Spara recept

Fiskbiffar med curry och korianderyoghurt

Betyg
Betyg
(17)
Spara recept

Ugnsstekt lax med saffransquinoa, brysselkål och russin

Betyg
Betyg
(16)
Spara recept

Laxpaj med potatis

Betyg
Betyg
(18)