Grillad tortillarulle

Betyg (1-5):
2.92 (24 betyg)

Fyll tortillabrödet med paprika, tomater, lök och ost och lägg den på grillen.

Tillagningstid: 30 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • (10)
  • 4 stora tortillabröd
  • Fyllning:
  • 1 hackad rödlök
  • 2 tärnade avokado
  • 3 dl riven ost
  • 1 strimlad röd chili
  • 1 lime, finrivet skal och saft
  • 1 kruka klippt koriander
  • 1 fintärnad röd paprika
  • 250 g kvartade cocktailtomater
  • 0.5 svartpeppar

Gör så här

  1. Lägg alla ingredienser till fyllningen i en skål och vänd runt. Lägg ut bröden 2 och 2 lite omlott och fördela fyllningen på en rad i mitten av bröden.
  2. Rulla ihop bröden så tätt det går och fäst med grillpinne så de sitter ihop. Grilla rullarna försiktigt runtom tills man ser att osten smälter i öppningarna och de känns varma, 6-8 min.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Mjuka tortillabröd med räkor

(8)

Filodegspizza med sötpotatis

(12)

Krispiga bönbollar i pitabröd med yoghurtsås

(12)

Jerk chicken

(13)

Stekt kyckling

(1)

Portabello- och aubergineburgare

(2)

Potatis- och löktortillas med tomatsalsa

(0)

Tacobåtar med kycklingfärs

(3)
10 st
  • Ingredienser (10)
  • 4 stora tortillabröd
  • Fyllning:
  • 1 hackad rödlök
  • 2 tärnade avokado
  • 3 dl riven ost
  • 1 strimlad röd chili
  • 1 lime, finrivet skal och saft
  • 1 kruka klippt koriander
  • 1 fintärnad röd paprika
  • 250 g kvartade cocktailtomater
  • 0.5 svartpeppar

Grillad tortillarulle

Betyg (1-5):
2.92 (24 betyg)

Fyll tortillabrödet med paprika, tomater, lök och ost och lägg den på grillen.

Tillagningstid: 30 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Lägg alla ingredienser till fyllningen i en skål och vänd runt. Lägg ut bröden 2 och 2 lite omlott och fördela fyllningen på en rad i mitten av bröden.
  2. Rulla ihop bröden så tätt det går och fäst med grillpinne så de sitter ihop. Grilla rullarna försiktigt runtom tills man ser att osten smälter i öppningarna och de känns varma, 6-8 min.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Mjuka tortillabröd med räkor

(8)

Filodegspizza med sötpotatis

(12)

Krispiga bönbollar i pitabröd med yoghurtsås

(12)

Jerk chicken

(13)

Stekt kyckling

(1)

Portabello- och aubergineburgare

(2)

Potatis- och löktortillas med tomatsalsa

(0)

Tacobåtar med kycklingfärs

(3)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies