Grillad sallad med limedressing

Betyg (1-5):
3.67 (3 betyg)

Tillagningstid: 20 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • (11)
  • 2 grillade majskolvar
  • 1 skivad grillad zucchini
  • 250 g delade körsbärstomater
  • 2 strimlade salladslökar
  • 2 strimlade blekselleristjälkar
  • 2 gemsallad, plockade blad
  • 1 msk torrostade sesamfrön
  • Limedressing:
  • 2 lime, finrivet skal (endast det gröna) och saft
  • 2 msk olivolja
  • 1 tsk sesamolja
  • 1 msk flytande honung

Gör så här

  1. Blanda ihop alla ingredienser till dressingen.
  2. Skär loss majskornen runt kolven med en kniv. Blanda majs, zucchini, tomater, salladslök, blekselleri med salladsblad på ett serveringsfat. Ringla över dressingen och toppa med sesamfrön.

Tips

Sara tipsar: Perfekt att göra sallad på gårdagens grillade grönsaker.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Falafel-bowl med tomat- och bulgursallad

(5)

Rågmacka med tonfiskröra

(3)

Vegetarisk pasta puttanesca

(34)

Köttfärsbiffar med tomatchimichurri

(6)

Ugnsbakad lax med limeyoghurt och broccoli

(14)

Gulasch med bönor

(23)

Rostade rotfrukter med spenathummus och fetaost

(14)

Ugnspannkaka med grönkål och ost

(12)
11 st
  • Ingredienser (11)
  • 2 grillade majskolvar
  • 1 skivad grillad zucchini
  • 250 g delade körsbärstomater
  • 2 strimlade salladslökar
  • 2 strimlade blekselleristjälkar
  • 2 gemsallad, plockade blad
  • 1 msk torrostade sesamfrön
  • Limedressing:
  • 2 lime, finrivet skal (endast det gröna) och saft
  • 2 msk olivolja
  • 1 tsk sesamolja
  • 1 msk flytande honung

Grillad sallad med limedressing

Betyg (1-5):
3.67 (3 betyg)

Tillagningstid: 20 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Blanda ihop alla ingredienser till dressingen.
  2. Skär loss majskornen runt kolven med en kniv. Blanda majs, zucchini, tomater, salladslök, blekselleri med salladsblad på ett serveringsfat. Ringla över dressingen och toppa med sesamfrön.

Tips

Sara tipsar: Perfekt att göra sallad på gårdagens grillade grönsaker.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Falafel-bowl med tomat- och bulgursallad

(5)

Rågmacka med tonfiskröra

(3)

Vegetarisk pasta puttanesca

(34)

Köttfärsbiffar med tomatchimichurri

(6)

Ugnsbakad lax med limeyoghurt och broccoli

(14)

Gulasch med bönor

(23)

Rostade rotfrukter med spenathummus och fetaost

(14)

Ugnspannkaka med grönkål och ost

(12)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies