Grillad pizza med oxfilé och bearnaisesås

Betyg (1-5):
2.89 (18 betyg)

Tillagningstid: 30 min + 20 min jästid
2 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 12 st
  • 25 g jäst
  • 2 dl vatten
  • 4 dl vetemjöl
  • Fyllning:
  • 1 dl tomatsås
  • 2 dl riven ost
  • 0.5 strimlad rödlök
  • 5 skivade champinjoner
  • 4 gröna sparrisar i bitar
  • 10 skivade cocktailtomater
  • 150 g oxfilé i tunna skivor
  • Till servering:
  • 20 g rucola
  • 1 dl bearnaisesås

Gör så här

  1. Smula sönder jästen i en bunke och häll på vatten. Rör tills jästen löst sig. Blanda i salt och mjöl och arbeta till en fast deg. Lår jäsa under bakduk i 20 min.
  2. Kavla ut degen så tunt det går och lägg på ett mjölat bakplåtspapper på en plåt. Täck degen med tomatsås och toppa med riven ost, rödlök, champinjoner, sparris, tomater och oxfiléskivor.
  3. Lägg pizzastenen på grillgallret över glödande kol. Hetta upp stenen 10-15 min. Låt pizzan glida från bakplåtspappret över till pizzastenen. Grilla under lock ca 10 min. Passa noga så att inte pizzan bränns.
  4. Toppa pizzan med rucola och bearnaisesås.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Roger

2017-05-01

Glödande kål? :)

Liknande recept

Kryddrubbad fläskytterfilé med mojo rojo

(7)

Italiensk sallad med belugalinser och grillad flankstek

(8)

Grillad entrecôte på grön kålsalladsbädd

(2)

Tacopaj med gräddfil, cocktailtomater och feferoni

(175)

Pastasallad med lufttorkad skinka och sparris

(3)

Köttfärssoppa tacostyle

(10)

Thailändska minibiffar med bönsallad och zucchini

(13)

Lammentrecôtespett med grön tabbouleh

(0)
12 st
  • Ingredienser 12 st
  • 25 g jäst
  • 2 dl vatten
  • 4 dl vetemjöl
  • Fyllning:
  • 1 dl tomatsås
  • 2 dl riven ost
  • 0.5 strimlad rödlök
  • 5 skivade champinjoner
  • 4 gröna sparrisar i bitar
  • 10 skivade cocktailtomater
  • 150 g oxfilé i tunna skivor
  • Till servering:
  • 20 g rucola
  • 1 dl bearnaisesås

Grillad pizza med oxfilé och bearnaisesås

Betyg (1-5):
2.89 (18 betyg)

Tillagningstid: 30 min + 20 min jästid
2 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Smula sönder jästen i en bunke och häll på vatten. Rör tills jästen löst sig. Blanda i salt och mjöl och arbeta till en fast deg. Lår jäsa under bakduk i 20 min.
  2. Kavla ut degen så tunt det går och lägg på ett mjölat bakplåtspapper på en plåt. Täck degen med tomatsås och toppa med riven ost, rödlök, champinjoner, sparris, tomater och oxfiléskivor.
  3. Lägg pizzastenen på grillgallret över glödande kol. Hetta upp stenen 10-15 min. Låt pizzan glida från bakplåtspappret över till pizzastenen. Grilla under lock ca 10 min. Passa noga så att inte pizzan bränns.
  4. Toppa pizzan med rucola och bearnaisesås.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Roger

2017-05-01

Glödande kål? :)

Liknande recept

Kryddrubbad fläskytterfilé med mojo rojo

(7)

Italiensk sallad med belugalinser och grillad flankstek

(8)

Grillad entrecôte på grön kålsalladsbädd

(2)

Tacopaj med gräddfil, cocktailtomater och feferoni

(175)

Pastasallad med lufttorkad skinka och sparris

(3)

Köttfärssoppa tacostyle

(10)

Thailändska minibiffar med bönsallad och zucchini

(13)

Lammentrecôtespett med grön tabbouleh

(0)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies