För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies

Grillad kycklinglårfilé

Betyg (1-5):
3.07 (100 betyg)

Tillagningstid: 45 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 600 g kycklinglårfilé
  • Marinad:
  • 1 citron, rivet skal och pressad saft
  • 2 finhackade vitlöksklyftor
  • 2 msk olja
  • 2 dl hackad färsk timjan
  • 2 msk japansk soja
  • 0.5 tsk peppar

Gör så här

  1. Blanda marinaden och häll den i en plastpåse eller bunke. Lägg i kycklinglårfilén, förslut påsen eller se till att marinaden täcker kycklingen i bunken, låt dra cirka 30 minuter. Ta upp kycklingen och grilla på medelhög värme, cirka 10 minuter på varje sida. Salta och peppra efter smak.
  2. De flesta sojor är glutenfria, men ett fåtal kan innehålla spår av gluten. Kontrollera därför innehållsförteckningen noga om du är överkänslig mot gluten.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Arja

2020-01-26

Jätte bra smak i köttet från marinaden. Grillade i ugnen, blev hur bra som helst.

Marie

2018-06-03

Supergott även för kräsna barn!

Liknande recept

Korianderkyckling på spett

(3)

Kycklingvingar "sweet and sour"

(27)

Tacokyckling med picklad rödlök

(7)

Kycklingscallopine med luktärter

(0)

Strutsfärsjärpar med quinoasallad

(0)

Thainudlar med kycklingfärssås

(57)

Blomkålsgratäng med ostsås och kycklingbacon

(8)

Kycklingwrap med grön hummus

(10)
7 st
  • Ingredienser (7)
  • 600 g kycklinglårfilé
  • Marinad:
  • 1 citron, rivet skal och pressad saft
  • 2 finhackade vitlöksklyftor
  • 2 msk olja
  • 2 dl hackad färsk timjan
  • 2 msk japansk soja
  • 0.5 tsk peppar

Grillad kycklinglårfilé

Betyg (1-5):
3.07 (100 betyg)

Tillagningstid: 45 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Blanda marinaden och häll den i en plastpåse eller bunke. Lägg i kycklinglårfilén, förslut påsen eller se till att marinaden täcker kycklingen i bunken, låt dra cirka 30 minuter. Ta upp kycklingen och grilla på medelhög värme, cirka 10 minuter på varje sida. Salta och peppra efter smak.
  2. De flesta sojor är glutenfria, men ett fåtal kan innehålla spår av gluten. Kontrollera därför innehållsförteckningen noga om du är överkänslig mot gluten.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Arja

2020-01-26

Jätte bra smak i köttet från marinaden. Grillade i ugnen, blev hur bra som helst.

Marie

2018-06-03

Supergott även för kräsna barn!

Liknande recept

Korianderkyckling på spett

(3)

Kycklingvingar "sweet and sour"

(27)

Tacokyckling med picklad rödlök

(7)

Kycklingscallopine med luktärter

(0)

Strutsfärsjärpar med quinoasallad

(0)

Thainudlar med kycklingfärssås

(57)

Blomkålsgratäng med ostsås och kycklingbacon

(8)

Kycklingwrap med grön hummus

(10)