För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies

Grillad kryddig korv i pita med tzatziki

Betyg (1-5):
0 (0 betyg)

Tillagningstid: 20 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 4 tjocka eller 8 smala kryddiga korvar
  • 4 pitabröd (gärna tunna libanesiska pitabröd)
  • 150 g körsbärstomater
  • 0.5 rödlök i ringar
  • Tzatziki:
  • 0.5 gurka
  • 3 dl yoghurt 10%
  • 0.5 dl hackad dill
  • 1 vitlöksklyfta, finriven
  • 1 tsk olivolja
  • svartpeppar
  • 0.5 tsk salt

Gör så här

  1. Grovriv gurkan och krama ur vätskan. Blanda gurkan med yoghurt, dill, vitlök, olja och smaka av med salt och peppar.
  2. Grilla korvarna till fin färg. Värm bröden på grillen eller i mikro enligt ev anvisning på förpackningen.
  3. Servera korvarna med pitabröd, tomat, lök och tzatziki.

Tips

För en matigare pita, fyll med kall eller varm kokt färskpotatis

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spenatsoppa med ädelost

(19)

Tacopaj med gräddfil, cocktailtomater och feferoni

(183)

Tortillawraps med chèvrekräm

(2)

Vegolasagne med cottage cheese och spenat

(67)

Vegetarisk stroganoff

(121)

Sej med grillad paprika och parmesan

(115)

Barnens godaste ugnsfisk

(43)

Lax med blomkålscouscous

(18)
11 st
  • Ingredienser (11)
  • 4 tjocka eller 8 smala kryddiga korvar
  • 4 pitabröd (gärna tunna libanesiska pitabröd)
  • 150 g körsbärstomater
  • 0.5 rödlök i ringar
  • Tzatziki:
  • 0.5 gurka
  • 3 dl yoghurt 10%
  • 0.5 dl hackad dill
  • 1 vitlöksklyfta, finriven
  • 1 tsk olivolja
  • svartpeppar
  • 0.5 tsk salt

Grillad kryddig korv i pita med tzatziki

Betyg (1-5):
0 (0 betyg)

Tillagningstid: 20 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Grovriv gurkan och krama ur vätskan. Blanda gurkan med yoghurt, dill, vitlök, olja och smaka av med salt och peppar.
  2. Grilla korvarna till fin färg. Värm bröden på grillen eller i mikro enligt ev anvisning på förpackningen.
  3. Servera korvarna med pitabröd, tomat, lök och tzatziki.

Tips

För en matigare pita, fyll med kall eller varm kokt färskpotatis

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spenatsoppa med ädelost

(19)

Tacopaj med gräddfil, cocktailtomater och feferoni

(183)

Tortillawraps med chèvrekräm

(2)

Vegolasagne med cottage cheese och spenat

(67)

Vegetarisk stroganoff

(121)

Sej med grillad paprika och parmesan

(115)

Barnens godaste ugnsfisk

(43)

Lax med blomkålscouscous

(18)