Grillad coleslaw

Betyg (1-5):
3.86 (7 betyg)

Smaken på kålen slår i taket när den blir grillad!

Tillagningstid: 25 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 8 st
  • 500 g färsk vitkål
  • 2 rödlökar
  • 1 dl persilja, hackad
  • Dressing
  • 0.5 dl majonnäs
  • 1 dl turkisk yoghurt
  • 1 vitlöksklyfta, riven
  • 2 tsk pressad citronsaft eller vinäger
  • 1 tsk worcestershiresås

Gör så här

  1. Blanda alla ingredienser till dressingen. Skär kålen i klyftor. Skala och skär lökarna i grova ringar. Grilla löken tills den är mjuk. Pensla kålen med olja och grilla över svag glöd.
  2. Vänd ofta så den inte blir bränd. Fördela kål och lök på ett serveringsfat och skeda över lite av dressingen.
  3. Garnera med hackad persilja och servera resten av såsen vid sidan om.

Tips

Även salladsklyftor kan grillas blixtsnabbt.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Mia

2017-08-04

Så enkelt men så gott!!

Liknande recept

Krämig rödkålsslaw med pepparrot och granatäpple

(6)

Rågmacka med tonfiskröra

(3)

Tortillawraps med chèvrekräm

(1)

Ägghalvor med avokado- och wasabikräm

(1)

Ugnsrostad brysselkål med krämig citrondressing

(13)

Minispenatpajer med fetaost

(44)

Aubergine med saffransyoghurt

(0)

Fårost- och crème fraiche-gratinerade auberginer

(0)
8 st
  • Ingredienser 8 st
  • 500 g färsk vitkål
  • 2 rödlökar
  • 1 dl persilja, hackad
  • Dressing
  • 0.5 dl majonnäs
  • 1 dl turkisk yoghurt
  • 1 vitlöksklyfta, riven
  • 2 tsk pressad citronsaft eller vinäger
  • 1 tsk worcestershiresås

Grillad coleslaw

Betyg (1-5):
3.86 (7 betyg)

Smaken på kålen slår i taket när den blir grillad!

Tillagningstid: 25 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Blanda alla ingredienser till dressingen. Skär kålen i klyftor. Skala och skär lökarna i grova ringar. Grilla löken tills den är mjuk. Pensla kålen med olja och grilla över svag glöd.
  2. Vänd ofta så den inte blir bränd. Fördela kål och lök på ett serveringsfat och skeda över lite av dressingen.
  3. Garnera med hackad persilja och servera resten av såsen vid sidan om.

Tips

Även salladsklyftor kan grillas blixtsnabbt.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Mia

2017-08-04

Så enkelt men så gott!!

Liknande recept

Krämig rödkålsslaw med pepparrot och granatäpple

(6)

Rågmacka med tonfiskröra

(3)

Tortillawraps med chèvrekräm

(1)

Ägghalvor med avokado- och wasabikräm

(1)

Ugnsrostad brysselkål med krämig citrondressing

(13)

Minispenatpajer med fetaost

(44)

Aubergine med saffransyoghurt

(0)

Fårost- och crème fraiche-gratinerade auberginer

(0)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies