Grillad coleslaw

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
3.9 (10 betyg)

Smaken på kålen slår i taket när den blir grillad!

Tillagningstid: 25 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 500 g färsk vitkål
  • 2 rödlökar
  • 1 dl persilja, hackad
  • Dressing
  • 0.5 dl majonnäs
  • 1 dl turkisk yoghurt
  • 1 vitlöksklyfta, riven
  • 2 tsk pressad citronsaft eller vinäger
  • 1 tsk worcestershiresås
  • salt och svartpeppar

Gör så här

  1. Blanda alla ingredienser till dressingen. Skär kålen i klyftor. Skala och skär lökarna i grova ringar. Grilla löken tills den är mjuk. Pensla kålen med olja och grilla över svag glöd.
  2. Vänd ofta så den inte blir bränd. Fördela kål och lök på ett serveringsfat och skeda över lite av dressingen.
  3. Garnera med hackad persilja och servera resten av såsen vid sidan om.

Tips

Även salladsklyftor kan grillas blixtsnabbt.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Mia

2017-08-04

Så enkelt men så gott!!

Liknande recept

Spara recept

Kronärtskocksbottnar med grön Skagenröra

Betyg
Betyg
(4)
Spara recept

Yoghurtsås med mynta

Betyg
Betyg
(16)
Spara recept

Minispenatpajer med fetaost

Betyg
Betyg
(46)
Spara recept

Chorizo med bröd och olika toppingar

Betyg
Betyg
(2)
Spara recept

Aubergine i ugn med fårost

Betyg
Betyg
(2)
Spara recept

Tonfiskröra på rågbröd

Betyg
Betyg
(7)
Spara recept

Ägghalvor med avokado- och wasabikräm

Betyg
Betyg
(2)
Spara recept

Grönkålsslaw

Betyg
Betyg
(7)
9 st
  • Ingredienser (9)
  • 500 g färsk vitkål
  • 2 rödlökar
  • 1 dl persilja, hackad
  • Dressing
  • 0.5 dl majonnäs
  • 1 dl turkisk yoghurt
  • 1 vitlöksklyfta, riven
  • 2 tsk pressad citronsaft eller vinäger
  • 1 tsk worcestershiresås
  • salt och svartpeppar

Grillad coleslaw

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
3.9 (10 betyg)

Smaken på kålen slår i taket när den blir grillad!

Tillagningstid: 25 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Blanda alla ingredienser till dressingen. Skär kålen i klyftor. Skala och skär lökarna i grova ringar. Grilla löken tills den är mjuk. Pensla kålen med olja och grilla över svag glöd.
  2. Vänd ofta så den inte blir bränd. Fördela kål och lök på ett serveringsfat och skeda över lite av dressingen.
  3. Garnera med hackad persilja och servera resten av såsen vid sidan om.

Tips

Även salladsklyftor kan grillas blixtsnabbt.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Mia

2017-08-04

Så enkelt men så gott!!

Liknande recept

Spara recept

Kronärtskocksbottnar med grön Skagenröra

Betyg
Betyg
(4)
Spara recept

Yoghurtsås med mynta

Betyg
Betyg
(16)
Spara recept

Minispenatpajer med fetaost

Betyg
Betyg
(46)
Spara recept

Chorizo med bröd och olika toppingar

Betyg
Betyg
(2)
Spara recept

Aubergine i ugn med fårost

Betyg
Betyg
(2)
Spara recept

Tonfiskröra på rågbröd

Betyg
Betyg
(7)
Spara recept

Ägghalvor med avokado- och wasabikräm

Betyg
Betyg
(2)
Spara recept

Grönkålsslaw

Betyg
Betyg
(7)