Grillad chorizo med bönsallad

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
3.52 (31 betyg)

Kryddig korv med en bönsallad som blir godare ju längre den får stå.

Tillagningstid: 10 minuter + ev tid att dra
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 600 g chorizo
  • smör eller olja till stekning
  • Bönsallad:
  • 400 g kokta kikärtor
  • 400 g kokta kidneybönor
  • 1 dl olivolja
  • 0.5 dl vitvinsvinäger
  • 2 msk dijonsenap
  • 0.5 msk honung
  • 0.5 tsk nymalen svartpeppar
  • 1 skalad och finhackad rödlök
  • 2 dl hackad persilja
  • 0.5 dl hackad kapris
  • 50 g hyvlad manchego
  • 0.5 tsk salt

Gör så här

  1. Bönsallad: Skölj bönorna i kallt vatten och låt dem rinna av. Blanda olja, vinäger, senap, honung, salt, peppar och lök. Smaka av. Blanda bönor, vinägrett, persilja, kapris och manchegoost. Låt gärna bönsalladen dra i en halvtimme.
  2. Skär eventuellt några snitt i korven och stek eller grilla den.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Kycklingspett med hummus

Betyg
Betyg
(10)
Spara recept

Chiligryta

Betyg
Betyg
(57)
Spara recept

Rosépepparfilé

Betyg
Betyg
(44)
Spara recept

Bönburgare med kumminröra

Betyg
Betyg
(23)
Spara recept

Potatis- och bönsallad

Betyg
Betyg
(3)
Spara recept

Ugnsstekta kycklingklubbor och grönsaker med stora vita bönor

Betyg
Betyg
(78)
Spara recept

Ugnsbakade paprikor med tomater och bönor

Betyg
Betyg
(31)
Spara recept

Tonfisksallad med vita bönor

Betyg
Betyg
(19)
14 st
  • Ingredienser (14)
  • 600 g chorizo
  • smör eller olja till stekning
  • Bönsallad:
  • 400 g kokta kikärtor
  • 400 g kokta kidneybönor
  • 1 dl olivolja
  • 0.5 dl vitvinsvinäger
  • 2 msk dijonsenap
  • 0.5 msk honung
  • 0.5 tsk nymalen svartpeppar
  • 1 skalad och finhackad rödlök
  • 2 dl hackad persilja
  • 0.5 dl hackad kapris
  • 50 g hyvlad manchego
  • 0.5 tsk salt

Grillad chorizo med bönsallad

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
3.52 (31 betyg)

Kryddig korv med en bönsallad som blir godare ju längre den får stå.

Tillagningstid: 10 minuter + ev tid att dra
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Bönsallad: Skölj bönorna i kallt vatten och låt dem rinna av. Blanda olja, vinäger, senap, honung, salt, peppar och lök. Smaka av. Blanda bönor, vinägrett, persilja, kapris och manchegoost. Låt gärna bönsalladen dra i en halvtimme.
  2. Skär eventuellt några snitt i korven och stek eller grilla den.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Kycklingspett med hummus

Betyg
Betyg
(10)
Spara recept

Chiligryta

Betyg
Betyg
(57)
Spara recept

Rosépepparfilé

Betyg
Betyg
(44)
Spara recept

Bönburgare med kumminröra

Betyg
Betyg
(23)
Spara recept

Potatis- och bönsallad

Betyg
Betyg
(3)
Spara recept

Ugnsstekta kycklingklubbor och grönsaker med stora vita bönor

Betyg
Betyg
(78)
Spara recept

Ugnsbakade paprikor med tomater och bönor

Betyg
Betyg
(31)
Spara recept

Tonfisksallad med vita bönor

Betyg
Betyg
(19)