För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies

Grillad chorizo med bönsallad

Betyg (1-5):
3.52 (31 betyg)

Kryddig korv med en bönsallad som blir godare ju längre den får stå.

Tillagningstid: 10 minuter + ev tid att dra
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 600 g chorizo
  • smör eller olja till stekning
  • Bönsallad:
  • 400 g kokta kikärtor
  • 400 g kokta kidneybönor
  • 1 dl olivolja
  • 0.5 dl vitvinsvinäger
  • 2 msk dijonsenap
  • 0.5 msk honung
  • 0.5 tsk nymalen svartpeppar
  • 1 skalad och finhackad rödlök
  • 2 dl hackad persilja
  • 0.5 dl hackad kapris
  • 50 g hyvlad manchego
  • 0.5 tsk salt

Gör så här

  1. Bönsallad: Skölj bönorna i kallt vatten och låt dem rinna av. Blanda olja, vinäger, senap, honung, salt, peppar och lök. Smaka av. Blanda bönor, vinägrett, persilja, kapris och manchegoost. Låt gärna bönsalladen dra i en halvtimme.
  2. Skär eventuellt några snitt i korven och stek eller grilla den.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Tonfisksallad med vita bönor

(16)

Kycklingspett med hummus

(7)

Krispiga bönbollar i pitabröd med yoghurtsås

(14)

Couscous med grillade grönsaker, halloumi och kikärter

(7)

Couscous med kikärter

(2)

Falafel från Falafelbaren

(19)

Ugnsstekt kyckling med hummus och rostade kikärtor

(24)

Rosépepparfilé

(44)
14 st
  • Ingredienser (14)
  • 600 g chorizo
  • smör eller olja till stekning
  • Bönsallad:
  • 400 g kokta kikärtor
  • 400 g kokta kidneybönor
  • 1 dl olivolja
  • 0.5 dl vitvinsvinäger
  • 2 msk dijonsenap
  • 0.5 msk honung
  • 0.5 tsk nymalen svartpeppar
  • 1 skalad och finhackad rödlök
  • 2 dl hackad persilja
  • 0.5 dl hackad kapris
  • 50 g hyvlad manchego
  • 0.5 tsk salt

Grillad chorizo med bönsallad

Betyg (1-5):
3.52 (31 betyg)

Kryddig korv med en bönsallad som blir godare ju längre den får stå.

Tillagningstid: 10 minuter + ev tid att dra
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Bönsallad: Skölj bönorna i kallt vatten och låt dem rinna av. Blanda olja, vinäger, senap, honung, salt, peppar och lök. Smaka av. Blanda bönor, vinägrett, persilja, kapris och manchegoost. Låt gärna bönsalladen dra i en halvtimme.
  2. Skär eventuellt några snitt i korven och stek eller grilla den.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Tonfisksallad med vita bönor

(16)

Kycklingspett med hummus

(7)

Krispiga bönbollar i pitabröd med yoghurtsås

(14)

Couscous med grillade grönsaker, halloumi och kikärter

(7)

Couscous med kikärter

(2)

Falafel från Falafelbaren

(19)

Ugnsstekt kyckling med hummus och rostade kikärtor

(24)

Rosépepparfilé

(44)