Grillad bruschetta med aubergine

Betyg (1-5):
0 (0 betyg)

Tillagningstid: 25 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • (8)
  • 0.5 aubergine
  • olivolja
  • 4 skivor surdegsbröd
  • 250 g körsbärstomater
  • 2 vitlöksklyftor, rivna
  • 0.5 dl olivolja
  • 0.5 kruka basilika, hackad
  • 0.5 tsk salt

Gör så här

  1. Skär auberginen i 1 cm skivor och lägg på en skärbräda. Strö över salt och låt stå ca 10 min. Grilla skivorna tills de är mjuka. Lägg på ett fat och ringla över olivolja. Pensla bröden med olivolja och grilla dem gyllene på båda sidorna.
  2. Tärna och vänd runt tomaterna med vitlök, olivolja, hackad basilika och smaka av med salt. Toppa bröden med aubergineskivor och tomatsallad.

Tips

Servera som förrätt eller som en del av er grillmiddag.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Laxsashimi med sesamfrön

(24)

Chèvregratinerade kronärtskocksbottnar

(9)

Semi-torkade tomater med basilika, hårdost

(19)

Filodegsknyten med västerbottensost

(0)

Caesersallad med kycklingspett

(2)

Grönsaker med rostad vitlöksdipp

(7)

Annikas sommardipp med grillat pitabröd

(13)

Gurkrulle med asiatisk skagen

(2)
8 st
  • Ingredienser (8)
  • 0.5 aubergine
  • olivolja
  • 4 skivor surdegsbröd
  • 250 g körsbärstomater
  • 2 vitlöksklyftor, rivna
  • 0.5 dl olivolja
  • 0.5 kruka basilika, hackad
  • 0.5 tsk salt

Grillad bruschetta med aubergine

Betyg (1-5):
0 (0 betyg)

Tillagningstid: 25 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Skär auberginen i 1 cm skivor och lägg på en skärbräda. Strö över salt och låt stå ca 10 min. Grilla skivorna tills de är mjuka. Lägg på ett fat och ringla över olivolja. Pensla bröden med olivolja och grilla dem gyllene på båda sidorna.
  2. Tärna och vänd runt tomaterna med vitlök, olivolja, hackad basilika och smaka av med salt. Toppa bröden med aubergineskivor och tomatsallad.

Tips

Servera som förrätt eller som en del av er grillmiddag.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Laxsashimi med sesamfrön

(24)

Chèvregratinerade kronärtskocksbottnar

(9)

Semi-torkade tomater med basilika, hårdost

(19)

Filodegsknyten med västerbottensost

(0)

Caesersallad med kycklingspett

(2)

Grönsaker med rostad vitlöksdipp

(7)

Annikas sommardipp med grillat pitabröd

(13)

Gurkrulle med asiatisk skagen

(2)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies