För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies

Grillad biff med olivgremolata och zucchini

Betyg (1-5):
0 (0 betyg)

Bjud familj och vänner på en synnerligen smarrig köttbit som uppassas av en persiljedoftande olivröra med vitlök.

Tillagningstid: 50 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 500 g skivad utskuren biff
  • 1 skivad zucchini
  • 4 tsk soja
  • 4 tsk olja
  • 1 tsk svartpeppar
  • 1 msk smör eller olja till stekning
  • Olivgremolata:
  • 1.5 vitlökar
  • 1 dl finhackad persilja
  • 1 citron, rivet skal
  • 100 g svarta oliver

Gör så här

  1. Pensla biff- och zucchiniskivorna med en blandning av soja, olja coh peppar. Låt marinera ca 30 minuter i rumstemperatur eller ett par timmar i kylen.
  2. Blanda alla ingredienser till gremolatan.
  3. Grilla eller stek köttet 2-3 minuter per sida och zucchinin 1-2 minuter. Lägg sedan på gremolatan på köttet.

Servering

Servera med potatis och tomater.

Tips

De flesta sojor är glutenfria, men ett fåtal kan innehålla spår av gluten. Kontrollera därför innehållsförteckningen noggrant om du är överkänslig mot gluten.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Honung- och salviaglaserade revbensspjäll med kålsallad

(18)

Vegetarisk pasta puttanesca

(36)

Bowl med sashimilax

(7)

Auberginesoppa med bönor

(9)

Kumminfläsk med vitkål

(5)

Marinerade grillade grönsaker

(9)

Blomkålstabbouleh med rostade grönsaker och lammkorv

(34)

Chili- och paprikapotatis

(0)
10 st
  • Ingredienser (10)
  • 500 g skivad utskuren biff
  • 1 skivad zucchini
  • 4 tsk soja
  • 4 tsk olja
  • 1 tsk svartpeppar
  • 1 msk smör eller olja till stekning
  • Olivgremolata:
  • 1.5 vitlökar
  • 1 dl finhackad persilja
  • 1 citron, rivet skal
  • 100 g svarta oliver

Grillad biff med olivgremolata och zucchini

Betyg (1-5):
0 (0 betyg)

Bjud familj och vänner på en synnerligen smarrig köttbit som uppassas av en persiljedoftande olivröra med vitlök.

Tillagningstid: 50 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Pensla biff- och zucchiniskivorna med en blandning av soja, olja coh peppar. Låt marinera ca 30 minuter i rumstemperatur eller ett par timmar i kylen.
  2. Blanda alla ingredienser till gremolatan.
  3. Grilla eller stek köttet 2-3 minuter per sida och zucchinin 1-2 minuter. Lägg sedan på gremolatan på köttet.

Servering

Servera med potatis och tomater.

Tips

De flesta sojor är glutenfria, men ett fåtal kan innehålla spår av gluten. Kontrollera därför innehållsförteckningen noggrant om du är överkänslig mot gluten.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Honung- och salviaglaserade revbensspjäll med kålsallad

(18)

Vegetarisk pasta puttanesca

(36)

Bowl med sashimilax

(7)

Auberginesoppa med bönor

(9)

Kumminfläsk med vitkål

(5)

Marinerade grillade grönsaker

(9)

Blomkålstabbouleh med rostade grönsaker och lammkorv

(34)

Chili- och paprikapotatis

(0)