Grillad biff med grönsaker och fetaost i paket

Betyg (1-5):
3.14 (64 betyg)

Goda och enkla smaker serverade på grillat bröd.

Tillagningstid: 20 minuter
Ugnstemperatur:275º
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 13 st
  • 200 g fetaost i bitar
  • 1 rödlök i klyftor
  • 10 pepperoni
  • 1 dl basilika
  • 170 g körsbärstomater
  • 0.5 tsk svartpeppar
  • 2 msk olivolja
  • 1 citron, pressad saft
  • 0.5 lantbröd (en skiva per person)
  • 2 msk olivolja
  • 1 msk flingsalt
  • 600 g biff i skivor
  • 0.5 tsk nymalen svartpeppar

Gör så här

  1. Lägg fetaost, rödlök, peperoni, basilika och körsbärstomater på en bit ugnsfolie. Salta och peppra. Ringla över olivolja och citronsaft. Vik ihop till ett paket och grilla i 10 minuter.
  2. Skiva lantbrödet, ringla över olivolja, strö på flingsalt och lägg brödet på grillen. Grilla biffarna 2-3 minuter på varje sida. Salta och peppra köttet.

Servering

Servera tillsammans med aluminiumknyten direkt från grillen, eller öppna paketen och lägg upp grönsakerna på tallriken.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Marianne Larsson

2012-07-10

Låter gott Måste prova.

Liknande recept

Grillad flankstek med tomat- och olivsalsa

(0)

Kryddrubbad fläskytterfilé med mojo rojo

(7)

Flatbread med julskinka och grönkålschips

(0)

Thailändska minibiffar med bönsallad och zucchini

(13)

Färsbiffar med tomatsalsa och rotfruktsgratäng

(5)

Kallmarinerad fläskytterfilé med kronärtskocksröra

(23)

Ugnspannkaka med grönkål och ost

(8)

Rustik bondgryta

(34)
13 st
  • Ingredienser 13 st
  • 200 g fetaost i bitar
  • 1 rödlök i klyftor
  • 10 pepperoni
  • 1 dl basilika
  • 170 g körsbärstomater
  • 0.5 tsk svartpeppar
  • 2 msk olivolja
  • 1 citron, pressad saft
  • 0.5 lantbröd (en skiva per person)
  • 2 msk olivolja
  • 1 msk flingsalt
  • 600 g biff i skivor
  • 0.5 tsk nymalen svartpeppar

Grillad biff med grönsaker och fetaost i paket

Betyg (1-5):
3.14 (64 betyg)

Goda och enkla smaker serverade på grillat bröd.

Tillagningstid: 20 minuter
Ugnstemperatur:275º
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Lägg fetaost, rödlök, peperoni, basilika och körsbärstomater på en bit ugnsfolie. Salta och peppra. Ringla över olivolja och citronsaft. Vik ihop till ett paket och grilla i 10 minuter.
  2. Skiva lantbrödet, ringla över olivolja, strö på flingsalt och lägg brödet på grillen. Grilla biffarna 2-3 minuter på varje sida. Salta och peppra köttet.

Servering

Servera tillsammans med aluminiumknyten direkt från grillen, eller öppna paketen och lägg upp grönsakerna på tallriken.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Marianne Larsson

2012-07-10

Låter gott Måste prova.

Liknande recept

Grillad flankstek med tomat- och olivsalsa

(0)

Kryddrubbad fläskytterfilé med mojo rojo

(7)

Flatbread med julskinka och grönkålschips

(0)

Thailändska minibiffar med bönsallad och zucchini

(13)

Färsbiffar med tomatsalsa och rotfruktsgratäng

(5)

Kallmarinerad fläskytterfilé med kronärtskocksröra

(23)

Ugnspannkaka med grönkål och ost

(8)

Rustik bondgryta

(34)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies