Grillad avokadohalva

Betyg (1-5):
0 (0 betyg)

En god avokadosalsa blandad med ost i avokadoskalet blir varm på grillen. Gott som det är med lite grillad lime pressad över eller som ett tillbehör på grillbuffén.

Tillagningstid: 15 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 8 st
  • 2 avokador
  • 8 körsbärstomater
  • 0.5 liten rödlök
  • 1 vitlöksklyfta, finhackad
  • 0.5 lime, pressad saft
  • 1.5 dl riven mozzarella
  • 0.5 dl hackad koriander
  • flingsalt

Gör så här

  1. Dela avokadorna och ta bort kärnorna. Gröp ur avokadon ur sitt skal med en sked.
  2. Tärna avokado, tomater och lök fint. Vänd varsamt runt grönsakerna med vitlök, limesaft, 1 dl riven mozzarella, koriander och salt. Fyll skalen med röran och toppa med resterande mozzarella.
  3. Grilla halvorna tills osten smält, på indirekt värme under lock.

Tips

Grilla lime på snittsidan och servera till.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Mangobiffsallad med nudlar - Coop

(13)

Rågmacka med tonfiskröra - Coop

(0)

Sliders med halloumi och BBQ-sås - Coop

(4)

Rödbetskorgar med ostkräm - Coop

(0)

Kallmarinerad fläskytterfilé med kronärtskocksröra - Coop

(23)

Räksallad med japansk dressing - Coop

(79)

Fish tacos deluxe - Coop

(30)

Vegopiroger - Coop

(7)
8 st
  • Ingredienser 8 st
  • 2 avokador
  • 8 körsbärstomater
  • 0.5 liten rödlök
  • 1 vitlöksklyfta, finhackad
  • 0.5 lime, pressad saft
  • 1.5 dl riven mozzarella
  • 0.5 dl hackad koriander
  • flingsalt

Grillad avokadohalva

Betyg (1-5):
0 (0 betyg)

En god avokadosalsa blandad med ost i avokadoskalet blir varm på grillen. Gott som det är med lite grillad lime pressad över eller som ett tillbehör på grillbuffén.

Tillagningstid: 15 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Dela avokadorna och ta bort kärnorna. Gröp ur avokadon ur sitt skal med en sked.
  2. Tärna avokado, tomater och lök fint. Vänd varsamt runt grönsakerna med vitlök, limesaft, 1 dl riven mozzarella, koriander och salt. Fyll skalen med röran och toppa med resterande mozzarella.
  3. Grilla halvorna tills osten smält, på indirekt värme under lock.

Tips

Grilla lime på snittsidan och servera till.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Mangobiffsallad med nudlar - Coop

(13)

Rågmacka med tonfiskröra - Coop

(0)

Sliders med halloumi och BBQ-sås - Coop

(4)

Rödbetskorgar med ostkräm - Coop

(0)

Kallmarinerad fläskytterfilé med kronärtskocksröra - Coop

(23)

Räksallad med japansk dressing - Coop

(79)

Fish tacos deluxe - Coop

(30)

Vegopiroger - Coop

(7)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies