Grillad avokadohalva

Betyg (1-5):
0 (0 betyg)

En god avokadosalsa blandad med ost i avokadoskalet blir varm på grillen. Gott som det är med lite grillad lime pressad över eller som ett tillbehör på grillbuffén.

Tillagningstid: 15 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • (8)
  • 2 avokador
  • 8 körsbärstomater
  • 0.5 liten rödlök
  • 1 vitlöksklyfta, finhackad
  • 0.5 lime, pressad saft
  • 1.5 dl riven mozzarella
  • 0.5 dl hackad koriander
  • flingsalt

Gör så här

  1. Dela avokadorna och ta bort kärnorna. Gröp ur avokadon ur sitt skal med en sked.
  2. Tärna avokado, tomater och lök fint. Vänd varsamt runt grönsakerna med vitlök, limesaft, 1 dl riven mozzarella, koriander och salt. Fyll skalen med röran och toppa med resterande mozzarella.
  3. Grilla halvorna tills osten smält, på indirekt värme under lock.

Tips

Grilla lime på snittsidan och servera till.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Grönsaker med rostad vitlöksdipp

(7)

Mjuka tortillabröd med räkor

(8)

Filodegsknyten med västerbottensost

(0)

Caesersallad med kycklingspett

(2)

Gurkrulle med asiatisk skagen

(2)

Ljummen primörsallad med brynt smör och västerbottenost

(1)

Annikas sommardipp med grillat pitabröd

(13)

Rensteksröra med fänkål och persilja

(4)
8 st
  • Ingredienser (8)
  • 2 avokador
  • 8 körsbärstomater
  • 0.5 liten rödlök
  • 1 vitlöksklyfta, finhackad
  • 0.5 lime, pressad saft
  • 1.5 dl riven mozzarella
  • 0.5 dl hackad koriander
  • flingsalt

Grillad avokadohalva

Betyg (1-5):
0 (0 betyg)

En god avokadosalsa blandad med ost i avokadoskalet blir varm på grillen. Gott som det är med lite grillad lime pressad över eller som ett tillbehör på grillbuffén.

Tillagningstid: 15 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Dela avokadorna och ta bort kärnorna. Gröp ur avokadon ur sitt skal med en sked.
  2. Tärna avokado, tomater och lök fint. Vänd varsamt runt grönsakerna med vitlök, limesaft, 1 dl riven mozzarella, koriander och salt. Fyll skalen med röran och toppa med resterande mozzarella.
  3. Grilla halvorna tills osten smält, på indirekt värme under lock.

Tips

Grilla lime på snittsidan och servera till.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Grönsaker med rostad vitlöksdipp

(7)

Mjuka tortillabröd med räkor

(8)

Filodegsknyten med västerbottensost

(0)

Caesersallad med kycklingspett

(2)

Gurkrulle med asiatisk skagen

(2)

Ljummen primörsallad med brynt smör och västerbottenost

(1)

Annikas sommardipp med grillat pitabröd

(13)

Rensteksröra med fänkål och persilja

(4)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies