Grillad aubergineröra

Betyg (1-5):
4.5 (2 betyg)

En god vegetarisk röra att börja grillkvällen med. Toppa nygrillade brödskivor med aubergineröran som är smaksatt med paprika, vitlök och persilja.

Tillagningstid: 30 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • (8)
  • 2 auberginer
  • 2 röda paprikor
  • 1 vitlöksklyfta, finriven
  • 2 msk olivolja
  • 1 dl hackad persilja
  • flingsalt och svartpeppar
  • 4 skivor surdegsbröd
  • olivolja, att pensla bröden med

Gör så här

  1. Grilla aubergine och paprika tills de är mjuka och skalet är bränt. Gröp ur köttet på auberginen och skala och kärna ur paprikan. Hacka allt grovt och blanda. Blanda med vitlök, olja och persilja. Smaka av med flingsalt och nymalen svartpeppar.
  2. Pensla bröden med olivolja och grilla dem gyllene på båda sidorna. Servera bröden toppade med aubergineröran.

Tips

Smaka av röran med lite citronsaft eller balsamvinäger.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Köttfärsbiffar med tomatchimichurri

(6)

Laxburgare med olivmajonnäs

(61)

Gulasch med bönor

(23)

Grönkål med parmesan och citron

(4)

Saffransrisotto med tomater och fänkål

(5)

Enkel tomatsoppa med grädde

(43)

Rostade rotfrukter med spenathummus och fetaost

(14)

Rostad blomkål med brynt citronsmör, kavringsmul och granatäpple

(4)
8 st
  • Ingredienser (8)
  • 2 auberginer
  • 2 röda paprikor
  • 1 vitlöksklyfta, finriven
  • 2 msk olivolja
  • 1 dl hackad persilja
  • flingsalt och svartpeppar
  • 4 skivor surdegsbröd
  • olivolja, att pensla bröden med

Grillad aubergineröra

Betyg (1-5):
4.5 (2 betyg)

En god vegetarisk röra att börja grillkvällen med. Toppa nygrillade brödskivor med aubergineröran som är smaksatt med paprika, vitlök och persilja.

Tillagningstid: 30 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Grilla aubergine och paprika tills de är mjuka och skalet är bränt. Gröp ur köttet på auberginen och skala och kärna ur paprikan. Hacka allt grovt och blanda. Blanda med vitlök, olja och persilja. Smaka av med flingsalt och nymalen svartpeppar.
  2. Pensla bröden med olivolja och grilla dem gyllene på båda sidorna. Servera bröden toppade med aubergineröran.

Tips

Smaka av röran med lite citronsaft eller balsamvinäger.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Köttfärsbiffar med tomatchimichurri

(6)

Laxburgare med olivmajonnäs

(61)

Gulasch med bönor

(23)

Grönkål med parmesan och citron

(4)

Saffransrisotto med tomater och fänkål

(5)

Enkel tomatsoppa med grädde

(43)

Rostade rotfrukter med spenathummus och fetaost

(14)

Rostad blomkål med brynt citronsmör, kavringsmul och granatäpple

(4)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies