Grillad aubergineröra

Betyg (1-5):
4.5 (2 betyg)

En god vegetarisk röra att börja grillkvällen med. Toppa nygrillade brödskivor med aubergineröran som är smaksatt med paprika, vitlök och persilja.

Tillagningstid: 30 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • (8)
  • 2 auberginer
  • 2 röda paprikor
  • 1 vitlöksklyfta, finriven
  • 2 msk olivolja
  • 1 dl hackad persilja
  • flingsalt och svartpeppar
  • 4 skivor surdegsbröd
  • olivolja, att pensla bröden med

Gör så här

  1. Grilla aubergine och paprika tills de är mjuka och skalet är bränt. Gröp ur köttet på auberginen och skala och kärna ur paprikan. Hacka allt grovt och blanda. Blanda med vitlök, olja och persilja. Smaka av med flingsalt och nymalen svartpeppar.
  2. Pensla bröden med olivolja och grilla dem gyllene på båda sidorna. Servera bröden toppade med aubergineröran.

Tips

Smaka av röran med lite citronsaft eller balsamvinäger.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Matig röd linssoppa

(8)

Marinerade vegokorvs- och grönsaksspett

(0)

Rucolasorbet

(0)

Coleslaw med rödkål

(3)

Falafel med rödbetsspagetti ”tabbouleh style” med tahinidipp

(2)

Varma havskräftor med sezuanpepparsmör och wok

(5)

Hälsotallrik med indisk kyckling

(0)

Wrap med grillade grönsaker, kyckling och tzatziki

(8)
8 st
  • Ingredienser (8)
  • 2 auberginer
  • 2 röda paprikor
  • 1 vitlöksklyfta, finriven
  • 2 msk olivolja
  • 1 dl hackad persilja
  • flingsalt och svartpeppar
  • 4 skivor surdegsbröd
  • olivolja, att pensla bröden med

Grillad aubergineröra

Betyg (1-5):
4.5 (2 betyg)

En god vegetarisk röra att börja grillkvällen med. Toppa nygrillade brödskivor med aubergineröran som är smaksatt med paprika, vitlök och persilja.

Tillagningstid: 30 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Grilla aubergine och paprika tills de är mjuka och skalet är bränt. Gröp ur köttet på auberginen och skala och kärna ur paprikan. Hacka allt grovt och blanda. Blanda med vitlök, olja och persilja. Smaka av med flingsalt och nymalen svartpeppar.
  2. Pensla bröden med olivolja och grilla dem gyllene på båda sidorna. Servera bröden toppade med aubergineröran.

Tips

Smaka av röran med lite citronsaft eller balsamvinäger.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Matig röd linssoppa

(8)

Marinerade vegokorvs- och grönsaksspett

(0)

Rucolasorbet

(0)

Coleslaw med rödkål

(3)

Falafel med rödbetsspagetti ”tabbouleh style” med tahinidipp

(2)

Varma havskräftor med sezuanpepparsmör och wok

(5)

Hälsotallrik med indisk kyckling

(0)

Wrap med grillade grönsaker, kyckling och tzatziki

(8)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies