Grillad ananas med mascarponegrädde

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
3.88 (8 betyg)

Efterrätter kan också tillagas på grillen! Grilla ananasklyftor och servera med en krämig mascarponegrädde och rostade kokosflingor.

Tillagningstid: 25 min
6 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 250 g mascarpone
  • 2 dl vispgrädde
  • 0.5 dl florsocker
  • 1 tsk vaniljsocker eller finrivet skal av 1 lime och några droppar arraksarom
  • 1 ananas, skalad
  • 2 msk kokosflingor, torrostade

Gör så här

  1. Vispa mascarpone och grädde fluffigt och tillsätt florsocker och valfri smaksättning.
  2. Skär ananasen i klyftor på längden (tänk på att skära bort mittstocken) och grilla till fin färg runt om.
  3. Servera ananasen med mascarponegrädden och toppa med kokosflingor.

Servering

Garnera med mynta.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



-

2018-06-17

Sjukt gott!! Väldigt uppskattat & populärt. Stekte ananasen i små bitar i stekpanna istället. Funkade superbra!

Liknande recept

Spara recept

Mjukpepparkaka med palsternacka och cream cheese topping

Betyg
Betyg
(3)
Spara recept

Vit chokladcheesecake med citrus

Betyg
Betyg
(4)
Spara recept

Varma fikon med mascarponecrème

Betyg
Betyg
(0)
Spara recept

Frozen key lime pie i skål

Betyg
Betyg
(34)
Spara recept

Äppelcheesecake

Betyg
Betyg
(2)
Spara recept

Rabarberdröm med färskost och sesamknäck

Betyg
Betyg
(6)
Spara recept

Lyxig dessert i glas

Betyg
Betyg
(5)
Spara recept

Cheesecake med oreobotten

Betyg
Betyg
(19)
6 st
  • Ingredienser (6)
  • 250 g mascarpone
  • 2 dl vispgrädde
  • 0.5 dl florsocker
  • 1 tsk vaniljsocker eller finrivet skal av 1 lime och några droppar arraksarom
  • 1 ananas, skalad
  • 2 msk kokosflingor, torrostade

Grillad ananas med mascarponegrädde

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
3.88 (8 betyg)

Efterrätter kan också tillagas på grillen! Grilla ananasklyftor och servera med en krämig mascarponegrädde och rostade kokosflingor.

Tillagningstid: 25 min
6 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Vispa mascarpone och grädde fluffigt och tillsätt florsocker och valfri smaksättning.
  2. Skär ananasen i klyftor på längden (tänk på att skära bort mittstocken) och grilla till fin färg runt om.
  3. Servera ananasen med mascarponegrädden och toppa med kokosflingor.

Servering

Garnera med mynta.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



-

2018-06-17

Sjukt gott!! Väldigt uppskattat & populärt. Stekte ananasen i små bitar i stekpanna istället. Funkade superbra!

Liknande recept

Spara recept

Mjukpepparkaka med palsternacka och cream cheese topping

Betyg
Betyg
(3)
Spara recept

Vit chokladcheesecake med citrus

Betyg
Betyg
(4)
Spara recept

Varma fikon med mascarponecrème

Betyg
Betyg
(0)
Spara recept

Frozen key lime pie i skål

Betyg
Betyg
(34)
Spara recept

Äppelcheesecake

Betyg
Betyg
(2)
Spara recept

Rabarberdröm med färskost och sesamknäck

Betyg
Betyg
(6)
Spara recept

Lyxig dessert i glas

Betyg
Betyg
(5)
Spara recept

Cheesecake med oreobotten

Betyg
Betyg
(19)