Grillad ananas med mascarponegrädde

Betyg (1-5):
3.5 (2 betyg)

Efterrätter kan också tillagas på grillen! Grilla ananasklyftor och servera med en krämig mascarponegrädde och rostade kokosflingor.

Tillagningstid: 25 min
6 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • (6)
  • 250 g mascarpone
  • 2 dl vispgrädde
  • 0.5 dl florsocker
  • 1 tsk vaniljsocker eller finrivet skal av 1 lime och några droppar arraksarom
  • 1 ananas, skalad
  • 2 msk kokosflingor, torrostade

Gör så här

  1. Vispa mascarpone och grädde fluffigt och tillsätt florsocker och valfri smaksättning.
  2. Skär ananasen i klyftor på längden (tänk på att skära bort mittstocken) och grilla till fin färg runt om.
  3. Servera ananasen med mascarponegrädden och toppa med kokosflingor.

Servering

Garnera med mynta.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



-

2018-06-17

Sjukt gott!! Väldigt uppskattat & populärt. Stekte ananasen i små bitar i stekpanna istället. Funkade superbra!

Liknande recept

Vit chokladcheesecake med citrus

(4)

Zucchinikaka med kardemumma och apelsinglasyr

(5)

Citronkräm med färska bär

(8)

Mjukpepparkaka med palsternacka och cream cheese topping

(3)

Cheesecake med chokladbotten

(17)

Smördegspizza med mango och apelsin

(2)

Passionsfruktscheesecake

(32)

Frozen apelsincheesecake med nötcrunch

(25)
6 st
  • Ingredienser (6)
  • 250 g mascarpone
  • 2 dl vispgrädde
  • 0.5 dl florsocker
  • 1 tsk vaniljsocker eller finrivet skal av 1 lime och några droppar arraksarom
  • 1 ananas, skalad
  • 2 msk kokosflingor, torrostade

Grillad ananas med mascarponegrädde

Betyg (1-5):
3.5 (2 betyg)

Efterrätter kan också tillagas på grillen! Grilla ananasklyftor och servera med en krämig mascarponegrädde och rostade kokosflingor.

Tillagningstid: 25 min
6 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Vispa mascarpone och grädde fluffigt och tillsätt florsocker och valfri smaksättning.
  2. Skär ananasen i klyftor på längden (tänk på att skära bort mittstocken) och grilla till fin färg runt om.
  3. Servera ananasen med mascarponegrädden och toppa med kokosflingor.

Servering

Garnera med mynta.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



-

2018-06-17

Sjukt gott!! Väldigt uppskattat & populärt. Stekte ananasen i små bitar i stekpanna istället. Funkade superbra!

Liknande recept

Vit chokladcheesecake med citrus

(4)

Zucchinikaka med kardemumma och apelsinglasyr

(5)

Citronkräm med färska bär

(8)

Mjukpepparkaka med palsternacka och cream cheese topping

(3)

Cheesecake med chokladbotten

(17)

Smördegspizza med mango och apelsin

(2)

Passionsfruktscheesecake

(32)

Frozen apelsincheesecake med nötcrunch

(25)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies