Grillad ananas med mascarponegrädde

Betyg (1-5):
3.5 (2 betyg)

Efterrätter kan också tillagas på grillen! Grilla ananasklyftor och servera med en krämig mascarponegrädde och rostade kokosflingor.

Tillagningstid: 25 min
6 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 6 st
  • 250 g mascarpone
  • 2 dl vispgrädde
  • 0.5 dl florsocker
  • 1 tsk vaniljsocker eller finrivet skal av 1 lime och några droppar arraksarom
  • 1 ananas, skalad
  • 2 msk kokosflingor, torrostade

Gör så här

  1. Vispa mascarpone och grädde fluffigt och tillsätt florsocker och valfri smaksättning.
  2. Skär ananasen i klyftor på längden (tänk på att skära bort mittstocken) och grilla till fin färg runt om.
  3. Servera ananasen med mascarponegrädden och toppa med kokosflingor.

Servering

Garnera med mynta.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



-

2018-06-17

Sjukt gott!! Väldigt uppskattat & populärt. Stekte ananasen i små bitar i stekpanna istället. Funkade superbra!

Liknande recept

Frozen cheesecake med jordgubbar och lime - Coop

(16)

Rabarberdröm med färskost och sesamknäck - Coop

(1)

Mascarponekräm med nektariner och hallonsås - Coop

(1)

Trifle med aprikos och passion - Coop

(3)

Rulltårta med banan och passionsfrukt - Coop

(5)

Plommonpaj med cream cheese - Coop

(7)

Frozen apelsincheesecake med nötcrunch - Coop

(25)

Tre sorters ost med rosmarinkolasås - Coop

(2)
6 st
  • Ingredienser 6 st
  • 250 g mascarpone
  • 2 dl vispgrädde
  • 0.5 dl florsocker
  • 1 tsk vaniljsocker eller finrivet skal av 1 lime och några droppar arraksarom
  • 1 ananas, skalad
  • 2 msk kokosflingor, torrostade

Grillad ananas med mascarponegrädde

Betyg (1-5):
3.5 (2 betyg)

Efterrätter kan också tillagas på grillen! Grilla ananasklyftor och servera med en krämig mascarponegrädde och rostade kokosflingor.

Tillagningstid: 25 min
6 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Vispa mascarpone och grädde fluffigt och tillsätt florsocker och valfri smaksättning.
  2. Skär ananasen i klyftor på längden (tänk på att skära bort mittstocken) och grilla till fin färg runt om.
  3. Servera ananasen med mascarponegrädden och toppa med kokosflingor.

Servering

Garnera med mynta.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



-

2018-06-17

Sjukt gott!! Väldigt uppskattat & populärt. Stekte ananasen i små bitar i stekpanna istället. Funkade superbra!

Liknande recept

Frozen cheesecake med jordgubbar och lime - Coop

(16)

Rabarberdröm med färskost och sesamknäck - Coop

(1)

Mascarponekräm med nektariner och hallonsås - Coop

(1)

Trifle med aprikos och passion - Coop

(3)

Rulltårta med banan och passionsfrukt - Coop

(5)

Plommonpaj med cream cheese - Coop

(7)

Frozen apelsincheesecake med nötcrunch - Coop

(25)

Tre sorters ost med rosmarinkolasås - Coop

(2)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies