För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies

Grillad ananas med mascarponegrädde

Betyg (1-5):
4 (7 betyg)

Efterrätter kan också tillagas på grillen! Grilla ananasklyftor och servera med en krämig mascarponegrädde och rostade kokosflingor.

Tillagningstid: 25 min
6 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 250 g mascarpone
  • 2 dl vispgrädde
  • 0.5 dl florsocker
  • 1 tsk vaniljsocker eller finrivet skal av 1 lime och några droppar arraksarom
  • 1 ananas, skalad
  • 2 msk kokosflingor, torrostade

Gör så här

  1. Vispa mascarpone och grädde fluffigt och tillsätt florsocker och valfri smaksättning.
  2. Skär ananasen i klyftor på längden (tänk på att skära bort mittstocken) och grilla till fin färg runt om.
  3. Servera ananasen med mascarponegrädden och toppa med kokosflingor.

Servering

Garnera med mynta.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



-

2018-06-17

Sjukt gott!! Väldigt uppskattat & populärt. Stekte ananasen i små bitar i stekpanna istället. Funkade superbra!

Liknande recept

Vit chokladcheesecake med citrus

(4)

Citronkräm med färska bär

(8)

Rabarberdröm med färskost och sesamknäck

(5)

Zucchinikaka med kardemumma och apelsinglasyr

(18)

Frozen cheesecake med jordgubbar och lime

(30)

Cheesecake med oreobotten

(19)

Frozen key lime pie i skål

(34)

Varma fikon med mascarponecrème

(0)
6 st
  • Ingredienser (6)
  • 250 g mascarpone
  • 2 dl vispgrädde
  • 0.5 dl florsocker
  • 1 tsk vaniljsocker eller finrivet skal av 1 lime och några droppar arraksarom
  • 1 ananas, skalad
  • 2 msk kokosflingor, torrostade

Grillad ananas med mascarponegrädde

Betyg (1-5):
4 (7 betyg)

Efterrätter kan också tillagas på grillen! Grilla ananasklyftor och servera med en krämig mascarponegrädde och rostade kokosflingor.

Tillagningstid: 25 min
6 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Vispa mascarpone och grädde fluffigt och tillsätt florsocker och valfri smaksättning.
  2. Skär ananasen i klyftor på längden (tänk på att skära bort mittstocken) och grilla till fin färg runt om.
  3. Servera ananasen med mascarponegrädden och toppa med kokosflingor.

Servering

Garnera med mynta.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



-

2018-06-17

Sjukt gott!! Väldigt uppskattat & populärt. Stekte ananasen i små bitar i stekpanna istället. Funkade superbra!

Liknande recept

Vit chokladcheesecake med citrus

(4)

Citronkräm med färska bär

(8)

Rabarberdröm med färskost och sesamknäck

(5)

Zucchinikaka med kardemumma och apelsinglasyr

(18)

Frozen cheesecake med jordgubbar och lime

(30)

Cheesecake med oreobotten

(19)

Frozen key lime pie i skål

(34)

Varma fikon med mascarponecrème

(0)