För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies

Grilla pilgrimsmusslor

Betyg (1-5):
3.02 (60 betyg)

Lägg ett gäng pilgrimsmusslor med chili på grillen och låt vännerna njuta av riktigt smaskig plockmat!

Tillagningstid: 15 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 12 kammussla (pilgrimsmussla)
  • 0.5 dl rapsolja, till stekning på grillen
  • Marinad:
  • 1 urkärnad och finhackad chili
  • 2 finhackade vitlöksklyftor
  • 0.5 citron, rivet skal och pressad saft
  • 2 msk rapsolja
  • Till servering:
  • 2 lime, i klyftor

Gör så här

  1. Blanda marinaden i en skål och lägg ner pilgrimsmusslorna i marinaden. Värm olja i en aluminiumform på grillen och häll i musslorna. Fräs dem på grillen på hög värme cirka 2 minuter på var sida. Ät dem direkt ur formen med tandpetare. Pressa gärna lite lime över.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Snacksticks med musslor/bacon och getost/zucchini

(5)

Caesarsallad med grillade kungsräkor

(2)

Varm musselmacka

(4)

Kräftröra med dill och tabasco

(11)

Gurkrulle med asiatisk skagen

(2)

Risbollar med räkor och limedipp

(20)

Mexikansk räksallad i glas

(5)

Halstrade pilgrimsmusslor med chili

(62)
7 st
  • Ingredienser (7)
  • 12 kammussla (pilgrimsmussla)
  • 0.5 dl rapsolja, till stekning på grillen
  • Marinad:
  • 1 urkärnad och finhackad chili
  • 2 finhackade vitlöksklyftor
  • 0.5 citron, rivet skal och pressad saft
  • 2 msk rapsolja
  • Till servering:
  • 2 lime, i klyftor

Grilla pilgrimsmusslor

Betyg (1-5):
3.02 (60 betyg)

Lägg ett gäng pilgrimsmusslor med chili på grillen och låt vännerna njuta av riktigt smaskig plockmat!

Tillagningstid: 15 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Blanda marinaden i en skål och lägg ner pilgrimsmusslorna i marinaden. Värm olja i en aluminiumform på grillen och häll i musslorna. Fräs dem på grillen på hög värme cirka 2 minuter på var sida. Ät dem direkt ur formen med tandpetare. Pressa gärna lite lime över.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Snacksticks med musslor/bacon och getost/zucchini

(5)

Caesarsallad med grillade kungsräkor

(2)

Varm musselmacka

(4)

Kräftröra med dill och tabasco

(11)

Gurkrulle med asiatisk skagen

(2)

Risbollar med räkor och limedipp

(20)

Mexikansk räksallad i glas

(5)

Halstrade pilgrimsmusslor med chili

(62)