Grilla pilgrimsmusslor

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
3.02 (60 betyg)

Lägg ett gäng pilgrimsmusslor med chili på grillen och låt vännerna njuta av riktigt smaskig plockmat!

Tillagningstid: 15 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 12 kammussla (pilgrimsmussla)
  • 0.5 dl rapsolja, till stekning på grillen
  • Marinad:
  • 1 urkärnad och finhackad chili
  • 2 finhackade vitlöksklyftor
  • 0.5 citron, rivet skal och pressad saft
  • 2 msk rapsolja
  • Till servering:
  • 2 lime, i klyftor

Gör så här

  1. Blanda marinaden i en skål och lägg ner pilgrimsmusslorna i marinaden. Värm olja i en aluminiumform på grillen och häll i musslorna. Fräs dem på grillen på hög värme cirka 2 minuter på var sida. Ät dem direkt ur formen med tandpetare. Pressa gärna lite lime över.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Räkor med mango, chili och koriander

Betyg
Betyg
(59)
Spara recept

Halstrade pilgrimsmusslor med chili

Betyg
Betyg
(62)
Spara recept

Kräftröra med dill och tabasco

Betyg
Betyg
(11)
Spara recept

Mexikansk räksallad i glas

Betyg
Betyg
(5)
Spara recept

Ägghalvor med räkor

Betyg
Betyg
(12)
Spara recept

Parmesansnäckor med räkor och lax

Betyg
Betyg
(30)
Spara recept

Gurkrulle med asiatisk skagen

Betyg
Betyg
(2)
Spara recept

Snacksticks med musslor/bacon och getost/zucchini

Betyg
Betyg
(5)
7 st
  • Ingredienser (7)
  • 12 kammussla (pilgrimsmussla)
  • 0.5 dl rapsolja, till stekning på grillen
  • Marinad:
  • 1 urkärnad och finhackad chili
  • 2 finhackade vitlöksklyftor
  • 0.5 citron, rivet skal och pressad saft
  • 2 msk rapsolja
  • Till servering:
  • 2 lime, i klyftor

Grilla pilgrimsmusslor

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
3.02 (60 betyg)

Lägg ett gäng pilgrimsmusslor med chili på grillen och låt vännerna njuta av riktigt smaskig plockmat!

Tillagningstid: 15 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Blanda marinaden i en skål och lägg ner pilgrimsmusslorna i marinaden. Värm olja i en aluminiumform på grillen och häll i musslorna. Fräs dem på grillen på hög värme cirka 2 minuter på var sida. Ät dem direkt ur formen med tandpetare. Pressa gärna lite lime över.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Räkor med mango, chili och koriander

Betyg
Betyg
(59)
Spara recept

Halstrade pilgrimsmusslor med chili

Betyg
Betyg
(62)
Spara recept

Kräftröra med dill och tabasco

Betyg
Betyg
(11)
Spara recept

Mexikansk räksallad i glas

Betyg
Betyg
(5)
Spara recept

Ägghalvor med räkor

Betyg
Betyg
(12)
Spara recept

Parmesansnäckor med räkor och lax

Betyg
Betyg
(30)
Spara recept

Gurkrulle med asiatisk skagen

Betyg
Betyg
(2)
Spara recept

Snacksticks med musslor/bacon och getost/zucchini

Betyg
Betyg
(5)