Gremolatastekt biff

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
3 (1 betyg)

Lägg den persiljeprydda biffen på en rejäl romansalladsbädd och servera med färsk pasta och tomat.

Tillagningstid: 20 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 600 g entrecôte, ryggbiffar eller utskurna biffar
  • 1 msk smör till stekning
  • 0.5 tsk grovmald svartpeppar
  • 1 tsk salt
  • Gremolata:
  • 1 dl finhackad persilja
  • 1 lime, rivet skal
  • 2 pressade vitlöksklyftor
  • Tillbehör:
  • 400 g färsk pasta, gärna fettuccine
  • 400 g romansallad, i bitar
  • 4 halverade tomater
  • 4 msk italiensk salladsdressing

Gör så här

  1. Blanda persilja, lime och vitlök till gremolatan. Stek biffarna i fettet ca 3 minuter per sida. Salta och peppra.
  2. Bred gremolatan på köttet mot slutet, så att den fräser in i ovansidan. Koka pastan under tiden.
  3. Servera kött och pasta med sallad och tomat. Häll dressingen över grönsakerna.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Fläskfilé med morotsgirlanger och bandpasta

Betyg
Betyg
(21)
Spara recept

Bästa köttfärssoppan

Betyg
Betyg
(6)
Spara recept

Tagliatelle med musslor och bacon

Betyg
Betyg
(35)
Spara recept

Pasta med mustig bolognese

Betyg
Betyg
(8)
Spara recept

Pastasallad carbonara

Betyg
Betyg
(25)
Spara recept

Pasta med fläskfilé

Betyg
Betyg
(43)
Spara recept

Viltköttbullar med lingon och senapssås

Betyg
Betyg
(7)
Spara recept

Köttfärssås - barnens bästa recept

Betyg
Betyg
(21)
11 st
  • Ingredienser (11)
  • 600 g entrecôte, ryggbiffar eller utskurna biffar
  • 1 msk smör till stekning
  • 0.5 tsk grovmald svartpeppar
  • 1 tsk salt
  • Gremolata:
  • 1 dl finhackad persilja
  • 1 lime, rivet skal
  • 2 pressade vitlöksklyftor
  • Tillbehör:
  • 400 g färsk pasta, gärna fettuccine
  • 400 g romansallad, i bitar
  • 4 halverade tomater
  • 4 msk italiensk salladsdressing

Gremolatastekt biff

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
3 (1 betyg)

Lägg den persiljeprydda biffen på en rejäl romansalladsbädd och servera med färsk pasta och tomat.

Tillagningstid: 20 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Blanda persilja, lime och vitlök till gremolatan. Stek biffarna i fettet ca 3 minuter per sida. Salta och peppra.
  2. Bred gremolatan på köttet mot slutet, så att den fräser in i ovansidan. Koka pastan under tiden.
  3. Servera kött och pasta med sallad och tomat. Häll dressingen över grönsakerna.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Fläskfilé med morotsgirlanger och bandpasta

Betyg
Betyg
(21)
Spara recept

Bästa köttfärssoppan

Betyg
Betyg
(6)
Spara recept

Tagliatelle med musslor och bacon

Betyg
Betyg
(35)
Spara recept

Pasta med mustig bolognese

Betyg
Betyg
(8)
Spara recept

Pastasallad carbonara

Betyg
Betyg
(25)
Spara recept

Pasta med fläskfilé

Betyg
Betyg
(43)
Spara recept

Viltköttbullar med lingon och senapssås

Betyg
Betyg
(7)
Spara recept

Köttfärssås - barnens bästa recept

Betyg
Betyg
(21)