Gremolatastekt biff

Betyg (1-5):
3 (1 betyg)

Lägg den persiljeprydda biffen på en rejäl romansalladsbädd och servera med färsk pasta och tomat.

Tillagningstid: 20 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • (11)
  • 600 g entrecôte, ryggbiffar eller utskurna biffar
  • 1 msk smör till stekning
  • 0.5 tsk grovmald svartpeppar
  • 1 tsk salt
  • Gremolata:
  • 1 dl finhackad persilja
  • 1 lime, rivet skal
  • 2 pressade vitlöksklyftor
  • Tillbehör:
  • 400 g färsk pasta, gärna fettuccine
  • 400 g romansallad, i bitar
  • 4 halverade tomater
  • 4 msk italiensk salladsdressing

Gör så här

  1. Blanda persilja, lime och vitlök till gremolatan. Stek biffarna i fettet ca 3 minuter per sida. Salta och peppra.
  2. Bred gremolatan på köttet mot slutet, så att den fräser in i ovansidan. Koka pastan under tiden.
  3. Servera kött och pasta med sallad och tomat. Häll dressingen över grönsakerna.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Fläskfilé med balsamicosky

(38)

Bolognese

(9)

Tagliatelle med musslor och bacon

(30)

Pastitio

(53)

Viltköttbullar med lingon och senapssås

(7)

Pelles pennepasta med bacon

(16)

Fläskfilé med äppelsås

(24)

Bästa köttfärssoppan

(2)
11 st
  • Ingredienser (11)
  • 600 g entrecôte, ryggbiffar eller utskurna biffar
  • 1 msk smör till stekning
  • 0.5 tsk grovmald svartpeppar
  • 1 tsk salt
  • Gremolata:
  • 1 dl finhackad persilja
  • 1 lime, rivet skal
  • 2 pressade vitlöksklyftor
  • Tillbehör:
  • 400 g färsk pasta, gärna fettuccine
  • 400 g romansallad, i bitar
  • 4 halverade tomater
  • 4 msk italiensk salladsdressing

Gremolatastekt biff

Betyg (1-5):
3 (1 betyg)

Lägg den persiljeprydda biffen på en rejäl romansalladsbädd och servera med färsk pasta och tomat.

Tillagningstid: 20 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Blanda persilja, lime och vitlök till gremolatan. Stek biffarna i fettet ca 3 minuter per sida. Salta och peppra.
  2. Bred gremolatan på köttet mot slutet, så att den fräser in i ovansidan. Koka pastan under tiden.
  3. Servera kött och pasta med sallad och tomat. Häll dressingen över grönsakerna.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Fläskfilé med balsamicosky

(38)

Bolognese

(9)

Tagliatelle med musslor och bacon

(30)

Pastitio

(53)

Viltköttbullar med lingon och senapssås

(7)

Pelles pennepasta med bacon

(16)

Fläskfilé med äppelsås

(24)

Bästa köttfärssoppan

(2)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies