Grekisk dessertbägare

Betyg (1-5):
0 (0 betyg)

En härligt sötsyrlig dessert som blir en perfekt avslutning på middagen.

Tillagningstid: 10 min
6 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • (5)
  • 4 nektariner
  • 4 dl yoghurt 10%
  • 1.5 dl valnötter
  • 1 tsk finhackad färsk rosmarin
  • 1 dl flytande honung

Gör så här

  1. Tärna nektarinerna och lägg i 6 glas.
  2. Skeda på yoghurt och toppa med nötter, rosmarin och honung. Servera direkt.

Tips

Smakar valnötterna beskt? Lägg dem i blöt i kallt vatten ca 1 timme.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Hallonsmoothie

(8)

Frasvåfflor

(123)

Vattenmelonsoppa

(0)

Mangobowl med kokos

(7)

Bananpannkakor

(33)

Vit chokladmousse med blueberry swirl

(38)

Chokladvåfflor med björnbärs- och mascarponekräm

(15)

Våfflor med blåbärsyoghurt

(5)
5 st
  • Ingredienser (5)
  • 4 nektariner
  • 4 dl yoghurt 10%
  • 1.5 dl valnötter
  • 1 tsk finhackad färsk rosmarin
  • 1 dl flytande honung

Grekisk dessertbägare

Betyg (1-5):
0 (0 betyg)

En härligt sötsyrlig dessert som blir en perfekt avslutning på middagen.

Tillagningstid: 10 min
6 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Tärna nektarinerna och lägg i 6 glas.
  2. Skeda på yoghurt och toppa med nötter, rosmarin och honung. Servera direkt.

Tips

Smakar valnötterna beskt? Lägg dem i blöt i kallt vatten ca 1 timme.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Hallonsmoothie

(8)

Frasvåfflor

(123)

Vattenmelonsoppa

(0)

Mangobowl med kokos

(7)

Bananpannkakor

(33)

Vit chokladmousse med blueberry swirl

(38)

Chokladvåfflor med björnbärs- och mascarponekräm

(15)

Våfflor med blåbärsyoghurt

(5)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies