Gravlaxrullar med hovmästarkräm

Betyg (1-5):
4 (11 betyg)

Goda små laxrullar med senap och dill.

Tillagningstid: 15 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • (5)
  • 500 g gravad lax i skivor
  • 200 g naturell färskost
  • 3 msk sötstark senap
  • 3 msk finhackad dill
  • svartpeppar

Gör så här

  1. Lägg ut en bit plastfolie och täck en yta på ca 25 x 25 cm med laxskivor omlott.
  2. Blanda ihop färskost med senap och dill.
  3. Bred ostblandningen på laxskivorna och rulla ihop med hjälp av plastfolien.
  4. Spänn plasten hårt runt rullen och låt vila i kylen till servering.
  5. Vid servering, skiva upp laxrullen i 1,5 cm tjocka skivor.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Inger Björk

2014-12-14

Gjorde dessa till julbordet förra året. Omtyckta och smidiga att göra. Det blir repris på det i år igen:)

Robban

2014-01-04

Jättegod förrätt. Lätt att göra

Peter

2013-12-30

Jättegoda och enkla till julbord eller kvällsvickning. Verkar som svartpeppar har tappats bort i receptet på hemsidan jämfört med tidningen.

Felicia Grisstad

2013-12-19

mums! Väldigt gott recept. Tillsatte lite saffran och fetaost vilket piffade till det rejält.

Liknande recept

Gravad lax med rosépeppar

(3)

Sesammarinerad lax med vattenkrasse

(0)

Marinmarinerad lax

(6)

Laxsashimi med sesamfrön

(24)

Ansjovisröra med brynt smör

(0)

Enkla gravlaxbakelser

(3)

Limeströmming

(0)

Parmesansnäckor med räkor och lax

(26)
5 st
  • Ingredienser (5)
  • 500 g gravad lax i skivor
  • 200 g naturell färskost
  • 3 msk sötstark senap
  • 3 msk finhackad dill
  • svartpeppar

Gravlaxrullar med hovmästarkräm

Betyg (1-5):
4 (11 betyg)

Goda små laxrullar med senap och dill.

Tillagningstid: 15 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Lägg ut en bit plastfolie och täck en yta på ca 25 x 25 cm med laxskivor omlott.
  2. Blanda ihop färskost med senap och dill.
  3. Bred ostblandningen på laxskivorna och rulla ihop med hjälp av plastfolien.
  4. Spänn plasten hårt runt rullen och låt vila i kylen till servering.
  5. Vid servering, skiva upp laxrullen i 1,5 cm tjocka skivor.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Inger Björk

2014-12-14

Gjorde dessa till julbordet förra året. Omtyckta och smidiga att göra. Det blir repris på det i år igen:)

Robban

2014-01-04

Jättegod förrätt. Lätt att göra

Peter

2013-12-30

Jättegoda och enkla till julbord eller kvällsvickning. Verkar som svartpeppar har tappats bort i receptet på hemsidan jämfört med tidningen.

Felicia Grisstad

2013-12-19

mums! Väldigt gott recept. Tillsatte lite saffran och fetaost vilket piffade till det rejält.

Liknande recept

Gravad lax med rosépeppar

(3)

Sesammarinerad lax med vattenkrasse

(0)

Marinmarinerad lax

(6)

Laxsashimi med sesamfrön

(24)

Ansjovisröra med brynt smör

(0)

Enkla gravlaxbakelser

(3)

Limeströmming

(0)

Parmesansnäckor med räkor och lax

(26)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies