För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies

Gratinerade vitlökschampinjoner

Betyg (1-5):
3.07 (14 betyg)

Gulliga svamphattar att mumsa på före maten tillsammans med vitt bröd.

Tillagningstid: 30 minuter
Ugnstemperatur:225º
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 20 st champinjoner
  • 100 g rumstempererat smör
  • 2 finhackade vitlöksklyftor
  • 0.25 citron, pressad saft efter smak
  • 1 finhackad gul lök
  • 0.5 dl hackad persilja
  • 0.5 krm vitpeppar
  • 1 tsk salt

Gör så här

  1. Lossa svampfötterna och hacka dem smått. Blanda smöret med svamphacket och alla övriga ingredienser. Fyll svamphattarna. Ställ dem i en smord ugnssäker form.
  2. Gratinera i mitten av ugnen 15-20 minuter.

Servering

Servera som förrätt med ljust bröd.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Tina Johansson

2014-02-23

Supergoda champinjoner tillsammans med färsk pasta med spenatpesto! Helt vegetarisk med massor av proteiner!

Liknande recept

Ägghalva med brynt smör

(52)

Ägg- och sillbakelse

(43)

Chili- och limesill i nubbeglas

(0)

Halstrade pilgrimsmusslor med chili

(62)

Fårostknyten

(0)

Brötchen med lax och färskost

(0)

Kolonifat med persiljepesto

(9)

Örtvåfflor med brie

(14)
8 st
  • Ingredienser (8)
  • 20 st champinjoner
  • 100 g rumstempererat smör
  • 2 finhackade vitlöksklyftor
  • 0.25 citron, pressad saft efter smak
  • 1 finhackad gul lök
  • 0.5 dl hackad persilja
  • 0.5 krm vitpeppar
  • 1 tsk salt

Gratinerade vitlökschampinjoner

Betyg (1-5):
3.07 (14 betyg)

Gulliga svamphattar att mumsa på före maten tillsammans med vitt bröd.

Tillagningstid: 30 minuter
Ugnstemperatur:225º
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Lossa svampfötterna och hacka dem smått. Blanda smöret med svamphacket och alla övriga ingredienser. Fyll svamphattarna. Ställ dem i en smord ugnssäker form.
  2. Gratinera i mitten av ugnen 15-20 minuter.

Servering

Servera som förrätt med ljust bröd.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Tina Johansson

2014-02-23

Supergoda champinjoner tillsammans med färsk pasta med spenatpesto! Helt vegetarisk med massor av proteiner!

Liknande recept

Ägghalva med brynt smör

(52)

Ägg- och sillbakelse

(43)

Chili- och limesill i nubbeglas

(0)

Halstrade pilgrimsmusslor med chili

(62)

Fårostknyten

(0)

Brötchen med lax och färskost

(0)

Kolonifat med persiljepesto

(9)

Örtvåfflor med brie

(14)