För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies

Gräslöksmarinerad färskpotatis i termos

Betyg (1-5):
0 (0 betyg)

Perfekt för picknicken. Ta med dig färskpotatis eni en termos så håller den sig varm och god.

Tillagningstid: 20 minuter
6 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 750 g färskpotatis
  • 3 krm flingsalt
  • 1 msk smör
  • 0.5 dl finhackad gräslök

Gör så här

  1. Koka potatisen och häll av vattnet. Vänd potatisen i salt, smör och gräslök. Lägg potatisen i en termos och ta med ut till picknick eller servera direkt.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Potatispizza

(7)

Gormetrulle

(23)

Tonfiskröra på rågbröd

(7)

Potatis- och löktortillas med tomatsalsa

(0)

Krämig potatissallad med örter

(6)

Korv med hembakade korvbröd

(4)

Potatis- och bönsallad

(3)

Bakad potatis med tofuskagenröra

(3)
4 st
  • Ingredienser (4)
  • 750 g färskpotatis
  • 3 krm flingsalt
  • 1 msk smör
  • 0.5 dl finhackad gräslök

Gräslöksmarinerad färskpotatis i termos

Betyg (1-5):
0 (0 betyg)

Perfekt för picknicken. Ta med dig färskpotatis eni en termos så håller den sig varm och god.

Tillagningstid: 20 minuter
6 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Koka potatisen och häll av vattnet. Vänd potatisen i salt, smör och gräslök. Lägg potatisen i en termos och ta med ut till picknick eller servera direkt.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Potatispizza

(7)

Gormetrulle

(23)

Tonfiskröra på rågbröd

(7)

Potatis- och löktortillas med tomatsalsa

(0)

Krämig potatissallad med örter

(6)

Korv med hembakade korvbröd

(4)

Potatis- och bönsallad

(3)

Bakad potatis med tofuskagenröra

(3)