Granola med exotiska frukter

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
0 (0 betyg)

Att ha en riktigt bra granola till frukosten gör att hela dagen får en bra start. Den här är fullmatad med nyttiga flingor, krispig kokos och söta exotiska frukter.

Tillagningstid: 30 min
Ugnstemperatur:200º
1 liter
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 5 dl havregryn
  • 3 dl quinoaflingor
  • 2 dl kokosflingor
  • 1 dl vatten
  • 2 msk flytande honung
  • 4 dl torkad frukt, t ex mango, banan och ananas
  • 1 dl torkad ingefära (naturgodis)
  • 1 dl kokosflakes

Gör så här

  1. Blanda ihop havregryn med quinoaflingor, kokosflingor, vatten och honung. Sprid ut i ett tunt lager på plåt med bakplåtspapper. Rosta mitt i ugnen till fin färg, ca 15 min. Rör om en gång under tiden.
  2. Hacka ev de torkade frukter som är för stora, och vänd ner all torkad frukt i granolan. Förvaras i tättslutande burk när den svalnat helt.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Kalkonsmörgås med äpple och skott

Betyg
Betyg
(2)
Spara recept

Morotsjuice med ingefära och citron

Betyg
Betyg
(19)
Spara recept

Nötnjutning

Betyg
Betyg
(4)
Spara recept

Açaíbowl

Betyg
Betyg
(7)
Spara recept

Äppel- och lingonkompott

Betyg
Betyg
(2)
Spara recept

Citronmarmelad

Betyg
Betyg
(15)
Spara recept

Smoothie bowl

Betyg
Betyg
(4)
Spara recept

Trefrukts-marmelad med chili

Betyg
Betyg
(0)
8 st
  • Ingredienser (8)
  • 5 dl havregryn
  • 3 dl quinoaflingor
  • 2 dl kokosflingor
  • 1 dl vatten
  • 2 msk flytande honung
  • 4 dl torkad frukt, t ex mango, banan och ananas
  • 1 dl torkad ingefära (naturgodis)
  • 1 dl kokosflakes

Granola med exotiska frukter

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
0 (0 betyg)

Att ha en riktigt bra granola till frukosten gör att hela dagen får en bra start. Den här är fullmatad med nyttiga flingor, krispig kokos och söta exotiska frukter.

Tillagningstid: 30 min
Ugnstemperatur:200º
1 liter
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Blanda ihop havregryn med quinoaflingor, kokosflingor, vatten och honung. Sprid ut i ett tunt lager på plåt med bakplåtspapper. Rosta mitt i ugnen till fin färg, ca 15 min. Rör om en gång under tiden.
  2. Hacka ev de torkade frukter som är för stora, och vänd ner all torkad frukt i granolan. Förvaras i tättslutande burk när den svalnat helt.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Kalkonsmörgås med äpple och skott

Betyg
Betyg
(2)
Spara recept

Morotsjuice med ingefära och citron

Betyg
Betyg
(19)
Spara recept

Nötnjutning

Betyg
Betyg
(4)
Spara recept

Açaíbowl

Betyg
Betyg
(7)
Spara recept

Äppel- och lingonkompott

Betyg
Betyg
(2)
Spara recept

Citronmarmelad

Betyg
Betyg
(15)
Spara recept

Smoothie bowl

Betyg
Betyg
(4)
Spara recept

Trefrukts-marmelad med chili

Betyg
Betyg
(0)