För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies

Granola

Betyg (1-5):
4.86 (7 betyg)

Tillagningstid: 30 min
Ugnstemperatur:175º
1,5 liter
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 5 dl gryn, t ex havregryn, bovete- eller rågflingor
  • 3 dl vetegroddar, havre- eller krukakli
  • 2 dl solroskärnor, pumpa- eller melonkärnor
  • 2 dl kokosflingor eller kokoschips
  • 1 dl vatten
  • 0.5 dl flytande honung
  • 2 dl torkad, hackad frukt, t ex russin, aprikoser eller blåbär
  • 2 dl nötter t ex mandlar, hassel- eller cashewnötter

Gör så här

  1. Häll alla torra ingredienser utom frukten i en bunke. Tillsätt vatten och honung. Krama ihop till ett jämnt smul. Sprid ut smulet på 2 plåtar med bakplåtspapper.
  2. Rosta mitt i ugnen 15–20 min, vänd runt en gång under tiden. Blanda granolan med frukten och låt svalna.

Tips

Gör müsli på det du glömt att du har i skafferiet. Smaksätt granolan med malen kardemumma, kanel och ingefära.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Coop

2019-06-13

Hej Anna, här har det visst blivit tokigt, vi ser till att ändra! Tack för att du uppmärksammade oss på det! hälsar Elsa, webbredaktör

Anna

2019-06-12

Är ni säkra på att man ska ha i nötkött i Granolan? 😏

Liknande recept

Äppel- och lingonkompott

(2)

Fruktbröd

(22)

Mango passion smoothie

(8)

Morotsjuice med ingefära och citron

(19)

Smoothietallrik

(6)

Citronmarmelad

(15)

Kesellasmoothie

(12)

Kalkonsmörgås med äpple och skott

(1)
8 st
  • Ingredienser (8)
  • 5 dl gryn, t ex havregryn, bovete- eller rågflingor
  • 3 dl vetegroddar, havre- eller krukakli
  • 2 dl solroskärnor, pumpa- eller melonkärnor
  • 2 dl kokosflingor eller kokoschips
  • 1 dl vatten
  • 0.5 dl flytande honung
  • 2 dl torkad, hackad frukt, t ex russin, aprikoser eller blåbär
  • 2 dl nötter t ex mandlar, hassel- eller cashewnötter

Granola

Betyg (1-5):
4.86 (7 betyg)

Tillagningstid: 30 min
Ugnstemperatur:175º
1,5 liter
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Häll alla torra ingredienser utom frukten i en bunke. Tillsätt vatten och honung. Krama ihop till ett jämnt smul. Sprid ut smulet på 2 plåtar med bakplåtspapper.
  2. Rosta mitt i ugnen 15–20 min, vänd runt en gång under tiden. Blanda granolan med frukten och låt svalna.

Tips

Gör müsli på det du glömt att du har i skafferiet. Smaksätt granolan med malen kardemumma, kanel och ingefära.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Coop

2019-06-13

Hej Anna, här har det visst blivit tokigt, vi ser till att ändra! Tack för att du uppmärksammade oss på det! hälsar Elsa, webbredaktör

Anna

2019-06-12

Är ni säkra på att man ska ha i nötkött i Granolan? 😏

Liknande recept

Äppel- och lingonkompott

(2)

Fruktbröd

(22)

Mango passion smoothie

(8)

Morotsjuice med ingefära och citron

(19)

Smoothietallrik

(6)

Citronmarmelad

(15)

Kesellasmoothie

(12)

Kalkonsmörgås med äpple och skott

(1)