Granatäppelsallad

Betyg (1-5):
0 (0 betyg)

Recept ur boken: Shakshuka, av Nidal Kersh och foto: Lennart Weibull

Tillagningstid: 10 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • (4)
  • 4 dl granatäppelkärnor
  • 2 apelsiner, fileade
  • 1 krm kanel
  • valnötter

Gör så här

  1. Vänd runt granatäppelkärnor med apelsiner, skurna i fileade klyftor, och kanel. Toppa med torrostade valnötter och servera på buffébordet eller som frisk avslutning på en middag.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Ugnsstekta endiver

(49)

Stekta plommon med ädelost, rostad mandel och brödsmul

(1)

Nom du du

(3)

Smördegstarte med fikon, ädelost och valnötter

(5)

Ägghalvor med äppel- och valnötsröra

(2)

Fyllda fikon

(2)

Grillade tortillasnibbar med päron och ädelost

(4)

Spenat- och apelsinsallad med brynt smör- vinägrett

(2)
4 st
  • Ingredienser (4)
  • 4 dl granatäppelkärnor
  • 2 apelsiner, fileade
  • 1 krm kanel
  • valnötter

Granatäppelsallad

Betyg (1-5):
0 (0 betyg)

Recept ur boken: Shakshuka, av Nidal Kersh och foto: Lennart Weibull

Tillagningstid: 10 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Vänd runt granatäppelkärnor med apelsiner, skurna i fileade klyftor, och kanel. Toppa med torrostade valnötter och servera på buffébordet eller som frisk avslutning på en middag.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Ugnsstekta endiver

(49)

Stekta plommon med ädelost, rostad mandel och brödsmul

(1)

Nom du du

(3)

Smördegstarte med fikon, ädelost och valnötter

(5)

Ägghalvor med äppel- och valnötsröra

(2)

Fyllda fikon

(2)

Grillade tortillasnibbar med päron och ädelost

(4)

Spenat- och apelsinsallad med brynt smör- vinägrett

(2)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies