
Granatäppelsallad
Betyg (1-5):
Recept ur boken: Shakshuka, av Nidal Kersh och foto: Lennart Weibull
Tillagningstid: 10 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
- 4 dl granatäppelkärnor
- 2 apelsiner, fileade
- 1 krm kanel
- valnötter
Gör så här
- Vänd runt granatäppelkärnor med apelsiner, skurna i fileade klyftor, och kanel. Toppa med torrostade valnötter och servera på buffébordet eller som frisk avslutning på en middag.
Liknande recept
Granatäppelsallad
Betyg (1-5):
Recept ur boken: Shakshuka, av Nidal Kersh och foto: Lennart Weibull
Tillagningstid: 10 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
Gör så här
- Vänd runt granatäppelkärnor med apelsiner, skurna i fileade klyftor, och kanel. Toppa med torrostade valnötter och servera på buffébordet eller som frisk avslutning på en middag.
- kommentarer
Logga in för att skriva en kommentar
Tack för din kommentar!