Granatäppelsallad

Betyg (1-5):
0 (0 betyg)

Recept ur boken: Shakshuka, av Nidal Kersh och foto: Lennart Weibull

Tillagningstid: 10 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • (4)
  • 4 dl granatäppelkärnor
  • 2 apelsiner, fileade
  • 1 krm kanel
  • valnötter

Gör så här

  1. Vänd runt granatäppelkärnor med apelsiner, skurna i fileade klyftor, och kanel. Toppa med torrostade valnötter och servera på buffébordet eller som frisk avslutning på en middag.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spenat- och apelsinsallad med brynt smör- vinägrett

(2)

Päronsallad med ädelost

(3)

Smördegstarte med fikon, ädelost och valnötter

(5)

Ägghalvor med äppel- och valnötsröra

(2)

Stekta plommon med ädelost, rostad mandel och brödsmul

(1)

Grillade tortillasnibbar med päron och ädelost

(4)

Fyllda fikon

(1)

Äpplen med chèvrette och valnötter

(4)
4 st
  • Ingredienser (4)
  • 4 dl granatäppelkärnor
  • 2 apelsiner, fileade
  • 1 krm kanel
  • valnötter

Granatäppelsallad

Betyg (1-5):
0 (0 betyg)

Recept ur boken: Shakshuka, av Nidal Kersh och foto: Lennart Weibull

Tillagningstid: 10 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Vänd runt granatäppelkärnor med apelsiner, skurna i fileade klyftor, och kanel. Toppa med torrostade valnötter och servera på buffébordet eller som frisk avslutning på en middag.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spenat- och apelsinsallad med brynt smör- vinägrett

(2)

Päronsallad med ädelost

(3)

Smördegstarte med fikon, ädelost och valnötter

(5)

Ägghalvor med äppel- och valnötsröra

(2)

Stekta plommon med ädelost, rostad mandel och brödsmul

(1)

Grillade tortillasnibbar med päron och ädelost

(4)

Fyllda fikon

(1)

Äpplen med chèvrette och valnötter

(4)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies