Godisspindlar till halloween

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(10)

Överraska barnen med att göra frasiga och ätbara små godisspindlar till halloween. Spröda maränger och söt choklad, en fantastisk kombo!

Tillagningstid: 15 minuter
15 stycken
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 15 små maränger
  • 100 g mörk blockchoklad

Gör så här

  1. Lägg ur marängerna på ett bakplåtspapper. Koka upp vatten i en kastrull och lägg en djup tallrik som ett lock över. Bryt chokladen i bitar och lägg dem i tallriken. Låt vattnet sjuda tills chokladen smält. Eller ställ in tallriken med chokladbitar i mikron på full effekt tills det smält, ca 1 minut.
  2. Häll chokladen i en kraftig plastpåse utan vikta hörn och klipp ett mycket litet hål i ena hörnet. Spritas ut ögon och spindelben. Gör inte benen för smala, annars blir de svåra att lossa från papperet. Låt stå och stelna.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Rabarberflarn med frysriven vit choklad

Betyg
Betyg
(12)
Spara recept

Kladdkaka deluxe

Betyg
Betyg
(32)
Spara recept

Semifreddo med nougat

Betyg
Betyg
(2)
Spara recept

Sommardröm

Betyg
Betyg
(2)
Spara recept

Kladdkaketårta

Betyg
Betyg
(8)
Spara recept

Vit chokladtryffel

Betyg
Betyg
(41)
Spara recept

Dalkullans smultronkorg

Betyg
Betyg
(14)
Spara recept

Cupcakespindlar till halloween

Betyg
Betyg
(4)
2 st
  • Ingredienser (2)
  • 15 små maränger
  • 100 g mörk blockchoklad

Godisspindlar till halloween

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(10)

Överraska barnen med att göra frasiga och ätbara små godisspindlar till halloween. Spröda maränger och söt choklad, en fantastisk kombo!

Tillagningstid: 15 minuter
15 stycken
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Lägg ur marängerna på ett bakplåtspapper. Koka upp vatten i en kastrull och lägg en djup tallrik som ett lock över. Bryt chokladen i bitar och lägg dem i tallriken. Låt vattnet sjuda tills chokladen smält. Eller ställ in tallriken med chokladbitar i mikron på full effekt tills det smält, ca 1 minut.
  2. Häll chokladen i en kraftig plastpåse utan vikta hörn och klipp ett mycket litet hål i ena hörnet. Spritas ut ögon och spindelben. Gör inte benen för smala, annars blir de svåra att lossa från papperet. Låt stå och stelna.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Rabarberflarn med frysriven vit choklad

Betyg
Betyg
(12)
Spara recept

Kladdkaka deluxe

Betyg
Betyg
(32)
Spara recept

Semifreddo med nougat

Betyg
Betyg
(2)
Spara recept

Sommardröm

Betyg
Betyg
(2)
Spara recept

Kladdkaketårta

Betyg
Betyg
(8)
Spara recept

Vit chokladtryffel

Betyg
Betyg
(41)
Spara recept

Dalkullans smultronkorg

Betyg
Betyg
(14)
Spara recept

Cupcakespindlar till halloween

Betyg
Betyg
(4)