Gnocchipanna med salvia- och citronsmör

Betyg (1-5):
4.33 (12 betyg)

Här är det citronsmöret som gör rätten extra smaskig.

Tillagningstid: 20 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • (13)
  • 600 g potatisgnocchi
  • 1 gul lök, hackad
  • 250 g champinjoner, delade
  • 1 msk smör
  • 300 g blomkål, i mindre bitar
  • 1 vitlöksklyfta, finhackad
  • 250 g frysta gröna sojabönor, tinade
  • 250 g körsbärstomater, delade
  • Salvia- och citronsmör:
  • 80 g smör
  • 1 msk hackad färsk salvia
  • 0.5 , finrivet skal citron
  • 1 tsk pressad citronsaft
  • salt

Gör så här

  1. Mosa ihop alla ingredienser till kryddsmöret med en gaffel. Smaka av med salt.
  2. Koka gnocchin enligt anvisningen på förpackningen. Skölj av i kallt vatten.
  3. Bryn lök och champinjoneri smör i en het stekpanna. Lägg ner blomkålen och stek ytterligare några minuter. Lägg åt sidan.
  4. Stek gnocchin i samma panna till fin färg – använd gärna en teflonpanna. Droppa i lite olja om det behövs. Tillsätt vitlök. Stek någon minut till.
  5. Häll tillbaka svamp och blomkål. Tillsätt sojabönor och tomater. Rör om och smaka av med salt och peppar. Servera med kryddsmöret.

Servering

Låt alla klicka salvia- och citronsmör på sin egen tallrik!

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Räksallad med japansk dressing

(90)

Päronsallad med ädelost

(3)

Persikosallad med parmaskinka

(1)

Matvetesallad med rosmarin, äpple och fetaost

(2)

Quinoabollar med limeyoghurt i tortillawrap

(30)

Citron- och saffranskyckling

(7)

Mangopassionsdressing

(2)

Wokad mangobiff i pitabröd

(0)
13 st
  • Ingredienser (13)
  • 600 g potatisgnocchi
  • 1 gul lök, hackad
  • 250 g champinjoner, delade
  • 1 msk smör
  • 300 g blomkål, i mindre bitar
  • 1 vitlöksklyfta, finhackad
  • 250 g frysta gröna sojabönor, tinade
  • 250 g körsbärstomater, delade
  • Salvia- och citronsmör:
  • 80 g smör
  • 1 msk hackad färsk salvia
  • 0.5 , finrivet skal citron
  • 1 tsk pressad citronsaft
  • salt

Gnocchipanna med salvia- och citronsmör

Betyg (1-5):
4.33 (12 betyg)

Här är det citronsmöret som gör rätten extra smaskig.

Tillagningstid: 20 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Mosa ihop alla ingredienser till kryddsmöret med en gaffel. Smaka av med salt.
  2. Koka gnocchin enligt anvisningen på förpackningen. Skölj av i kallt vatten.
  3. Bryn lök och champinjoneri smör i en het stekpanna. Lägg ner blomkålen och stek ytterligare några minuter. Lägg åt sidan.
  4. Stek gnocchin i samma panna till fin färg – använd gärna en teflonpanna. Droppa i lite olja om det behövs. Tillsätt vitlök. Stek någon minut till.
  5. Häll tillbaka svamp och blomkål. Tillsätt sojabönor och tomater. Rör om och smaka av med salt och peppar. Servera med kryddsmöret.

Servering

Låt alla klicka salvia- och citronsmör på sin egen tallrik!

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Räksallad med japansk dressing

(90)

Päronsallad med ädelost

(3)

Persikosallad med parmaskinka

(1)

Matvetesallad med rosmarin, äpple och fetaost

(2)

Quinoabollar med limeyoghurt i tortillawrap

(30)

Citron- och saffranskyckling

(7)

Mangopassionsdressing

(2)

Wokad mangobiff i pitabröd

(0)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies