Glühwein

Betyg (1-5):
2.86 (56 betyg)

Glühwein är värmande och gott.

Tillagningstid: 10 minuter + 20 minuter att dra
6 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • (6)
  • 1 liter rött vin
  • 2 skivade clementiner
  • 2 kanelstänger
  • 5 kryddnejlikor
  • 1 torkat pomeransskal
  • 1 dl strösocker ev mer

Gör så här

  1. Häll vin i en kastrull, tillsätt clementinskivor, alla kryddor och värm upp. Dra av från plattan innan det börjar koka. Smaka av med socker och låt stå i 20 minuter och dra. Håll gärna vinet varmt eller hetta upp direkt innan servering.

Tips

Kan förberedas dagen innan. Lägg då alla ingredienser tillsammans att dra i rumstemperatur och hetta upp precis innan servering.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Ris á la Malta med apelsin och krossade pepparkakor

(21)

Bowl med sashimilax

(4)

Saffranscheesecake - Lotta Lundgren

(3)

Gröna vegobollar - Lotta Lundgren

(1)

Våfflor med blåbärsyoghurt

(5)

Sill med dijonsenap, dragon och timjan

(0)

Saffransvåfflor med hallon och grädde

(1)

Krämig wasabisill

(6)
6 st
  • Ingredienser (6)
  • 1 liter rött vin
  • 2 skivade clementiner
  • 2 kanelstänger
  • 5 kryddnejlikor
  • 1 torkat pomeransskal
  • 1 dl strösocker ev mer

Glühwein

Betyg (1-5):
2.86 (56 betyg)

Glühwein är värmande och gott.

Tillagningstid: 10 minuter + 20 minuter att dra
6 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Häll vin i en kastrull, tillsätt clementinskivor, alla kryddor och värm upp. Dra av från plattan innan det börjar koka. Smaka av med socker och låt stå i 20 minuter och dra. Håll gärna vinet varmt eller hetta upp direkt innan servering.

Tips

Kan förberedas dagen innan. Lägg då alla ingredienser tillsammans att dra i rumstemperatur och hetta upp precis innan servering.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Ris á la Malta med apelsin och krossade pepparkakor

(21)

Bowl med sashimilax

(4)

Saffranscheesecake - Lotta Lundgren

(3)

Gröna vegobollar - Lotta Lundgren

(1)

Våfflor med blåbärsyoghurt

(5)

Sill med dijonsenap, dragon och timjan

(0)

Saffransvåfflor med hallon och grädde

(1)

Krämig wasabisill

(6)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies