För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies

Glühwein

Betyg (1-5):
2.86 (56 betyg)

Glühwein är värmande och gott.

Tillagningstid: 10 minuter + 20 minuter att dra
6 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 1 liter rött vin
  • 2 skivade clementiner
  • 2 kanelstänger
  • 5 kryddnejlikor
  • 1 torkat pomeransskal
  • 1 dl strösocker ev mer

Gör så här

  1. Häll vin i en kastrull, tillsätt clementinskivor, alla kryddor och värm upp. Dra av från plattan innan det börjar koka. Smaka av med socker och låt stå i 20 minuter och dra. Håll gärna vinet varmt eller hetta upp direkt innan servering.

Tips

Kan förberedas dagen innan. Lägg då alla ingredienser tillsammans att dra i rumstemperatur och hetta upp precis innan servering.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Krämig koriander- och chilisill

(4)

Morots-halwa

(2)

Fruktig couscous med grillad kycklingfilé

(3)

Sultanens couscous

(6)

Klassiska falafel

(66)

Rostbiff med currypotatissallad

(11)

Kallmarinerad fläskytterfilé med sötpotatisfries

(37)

Fruktkompott med ingefära och lime

(1)
6 st
  • Ingredienser (6)
  • 1 liter rött vin
  • 2 skivade clementiner
  • 2 kanelstänger
  • 5 kryddnejlikor
  • 1 torkat pomeransskal
  • 1 dl strösocker ev mer

Glühwein

Betyg (1-5):
2.86 (56 betyg)

Glühwein är värmande och gott.

Tillagningstid: 10 minuter + 20 minuter att dra
6 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Häll vin i en kastrull, tillsätt clementinskivor, alla kryddor och värm upp. Dra av från plattan innan det börjar koka. Smaka av med socker och låt stå i 20 minuter och dra. Håll gärna vinet varmt eller hetta upp direkt innan servering.

Tips

Kan förberedas dagen innan. Lägg då alla ingredienser tillsammans att dra i rumstemperatur och hetta upp precis innan servering.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Krämig koriander- och chilisill

(4)

Morots-halwa

(2)

Fruktig couscous med grillad kycklingfilé

(3)

Sultanens couscous

(6)

Klassiska falafel

(66)

Rostbiff med currypotatissallad

(11)

Kallmarinerad fläskytterfilé med sötpotatisfries

(37)

Fruktkompott med ingefära och lime

(1)