Gino

Betyg (1-5):
3.71 (17 betyg)

Kiwi, banan och jordgubbar med svalkande vaniljglass.

Tillagningstid: 20 minuter
Ugnstemperatur:250º
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • (5)
  • 3 skalade och skivade kiwi
  • 2 skalade och skivade bananer
  • 0.5 liter delade jordgubbar
  • 75 g vit choklad eller mjölkchoklad
  • Servering:
  • 0.5 liter vaniljglass

Gör så här

  1. Skär frukterna i bitar och fördela på 4 foliebitar.
  2. Bryt bitar av chokladen och lägg ovanpå.
  3. Vik ihop foliet till små paket och lägg på grillen. Lägg på indirekt glöd och under lock 10-15 min. Eller gratinera ett par minuter högt upp i ugnen tills den vita chokladen fått lite färg.
  4. Servera genast med en kula god vaniljglass.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Anna

2014-02-23

Helt klart godaste efterrätten!! Ett tips: använd endast färsk frukt och bär, då de frysta vattnar av sig väldigt. Servera med vaniljkesella!

Britt-Marie glaad

2012-04-22

Åt gino med blåbär och hallon på en av stadens restauranger. Det var mycket gott!

Liknande recept

Lingonkokta päron med vaniljcreme

(17)

Rabarber- och jordgubbsmousse

(17)

Päron- och hallonpaj med kardemummasås

(6)

Mandelris med fruktsallad och romlag

(3)

Tortillachips med dipp och frukt

(1)

Jordgubbar i apelsin- och passionsfruktslag

(2)

Jordgubbs- och rabarberkompott med mandeltäcke

(11)

Hallon- och apelsinsemifreddo

(27)
5 st
  • Ingredienser (5)
  • 3 skalade och skivade kiwi
  • 2 skalade och skivade bananer
  • 0.5 liter delade jordgubbar
  • 75 g vit choklad eller mjölkchoklad
  • Servering:
  • 0.5 liter vaniljglass

Gino

Betyg (1-5):
3.71 (17 betyg)

Kiwi, banan och jordgubbar med svalkande vaniljglass.

Tillagningstid: 20 minuter
Ugnstemperatur:250º
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Skär frukterna i bitar och fördela på 4 foliebitar.
  2. Bryt bitar av chokladen och lägg ovanpå.
  3. Vik ihop foliet till små paket och lägg på grillen. Lägg på indirekt glöd och under lock 10-15 min. Eller gratinera ett par minuter högt upp i ugnen tills den vita chokladen fått lite färg.
  4. Servera genast med en kula god vaniljglass.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Anna

2014-02-23

Helt klart godaste efterrätten!! Ett tips: använd endast färsk frukt och bär, då de frysta vattnar av sig väldigt. Servera med vaniljkesella!

Britt-Marie glaad

2012-04-22

Åt gino med blåbär och hallon på en av stadens restauranger. Det var mycket gott!

Liknande recept

Lingonkokta päron med vaniljcreme

(17)

Rabarber- och jordgubbsmousse

(17)

Päron- och hallonpaj med kardemummasås

(6)

Mandelris med fruktsallad och romlag

(3)

Tortillachips med dipp och frukt

(1)

Jordgubbar i apelsin- och passionsfruktslag

(2)

Jordgubbs- och rabarberkompott med mandeltäcke

(11)

Hallon- och apelsinsemifreddo

(27)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies