Getostbrülésnitt

Betyg (1-5):
2.8 (5 betyg)

Enkel och snitsig snitt

Tillagningstid: 10 min
16 stycken
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 16 crostinis
  • 1 rulle chèvre, 200 g
  • 3 msk strösocker
  • Till garnering:
  • ev färska fikon
  • ev färsk rosmarin

Gör så här

  1. Lägg crostinis på en bricka och skär osten i ½ cm tunna skivor. Lägg en skiva på varje crostini och strö över socker. Använd en brännare och bränn sockret tills det smält och är gyllene. Garnera ev med klyftade fikon och rosmarin.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Levain med laxröra

(6)

Soltorkad tomatdipp

(2)

Laxsashimi

(2)

Annikas sommardipp med grillat pitabröd

(13)

Keselladipp

(0)

Krämig citrongrässill

(1)

Chili- och limesill i nubbeglas

(0)

Löjrom med tillbehör

(0)
5 st
  • Ingredienser (5)
  • 16 crostinis
  • 1 rulle chèvre, 200 g
  • 3 msk strösocker
  • Till garnering:
  • ev färska fikon
  • ev färsk rosmarin

Getostbrülésnitt

Betyg (1-5):
2.8 (5 betyg)

Enkel och snitsig snitt

Tillagningstid: 10 min
16 stycken
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Lägg crostinis på en bricka och skär osten i ½ cm tunna skivor. Lägg en skiva på varje crostini och strö över socker. Använd en brännare och bränn sockret tills det smält och är gyllene. Garnera ev med klyftade fikon och rosmarin.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Levain med laxröra

(6)

Soltorkad tomatdipp

(2)

Laxsashimi

(2)

Annikas sommardipp med grillat pitabröd

(13)

Keselladipp

(0)

Krämig citrongrässill

(1)

Chili- och limesill i nubbeglas

(0)

Löjrom med tillbehör

(0)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies