För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies

Garam masala

Betyg (1-5):
3.15 (20 betyg)

Tillagningstid: 15 minuter
0,5 dl
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 1 msk kardemummafrö
  • 1 kanelstänger
  • 1 tsk mald spiskummin
  • 1 tsk hela kryddnejlikor
  • 1 tsk svartpepparkorn
  • 1 tsk mald muskotnöt

Gör så här

  1. Stöt alla kryddor i mortel. Förvara i mörk burk med lock.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Sultanens couscous

(6)

Fläskfilé med curry, äpple och bacon

(14)

Svartrotssoppa med rosmarin och ingefära

(18)

Rostbiff med currypotatissallad

(8)

Morots- och sesampanerad lax med persiljemos

(3)

Krassesoppa

(0)

Rostade rotfrukter med saffransaioli

(6)

Fruktig couscous med grillad kycklingfilé

(3)
6 st
  • Ingredienser (6)
  • 1 msk kardemummafrö
  • 1 kanelstänger
  • 1 tsk mald spiskummin
  • 1 tsk hela kryddnejlikor
  • 1 tsk svartpepparkorn
  • 1 tsk mald muskotnöt

Garam masala

Betyg (1-5):
3.15 (20 betyg)

Tillagningstid: 15 minuter
0,5 dl
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Stöt alla kryddor i mortel. Förvara i mörk burk med lock.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Sultanens couscous

(6)

Fläskfilé med curry, äpple och bacon

(14)

Svartrotssoppa med rosmarin och ingefära

(18)

Rostbiff med currypotatissallad

(8)

Morots- och sesampanerad lax med persiljemos

(3)

Krassesoppa

(0)

Rostade rotfrukter med saffransaioli

(6)

Fruktig couscous med grillad kycklingfilé

(3)