Fyllda fikon

Betyg (1-5):
4 (1 betyg)

Fikon, chèvre och valnötter är en ofelbar kombination, dessa mumsbitar passar utmärkt som förrätt.

Tillagningstid: 10 minuter
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • (6)
  • 25 g valnötter
  • 8 färska fikon
  • 100 g getost
  • 1 tsk olivolja
  • 1 krm peppar
  • 1 tsk hackad färsk koriander

Gör så här

  1. Hacka valnötterna. Skär av toppen på fikonen. Ta försiktigt ut innanmätet och blanda det med de övriga ingredienserna.
  2. Fyll fikonen och sätt tillbaka hatten. Serveras kalla som entré.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Kallmarinerad fläskytterfilé med kronärtskocksröra

(23)

Tre sorters ost med rosmarinkolasås

(3)

Aubergine i ugn med fårost

(2)

Rödbetskorgar med ostkräm

(3)

Mangobiffsallad med nudlar

(14)

Fish tacos deluxe

(32)

Räksallad med japansk dressing

(90)

Skagenröra

(29)
6 st
  • Ingredienser (6)
  • 25 g valnötter
  • 8 färska fikon
  • 100 g getost
  • 1 tsk olivolja
  • 1 krm peppar
  • 1 tsk hackad färsk koriander

Fyllda fikon

Betyg (1-5):
4 (1 betyg)

Fikon, chèvre och valnötter är en ofelbar kombination, dessa mumsbitar passar utmärkt som förrätt.

Tillagningstid: 10 minuter
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Hacka valnötterna. Skär av toppen på fikonen. Ta försiktigt ut innanmätet och blanda det med de övriga ingredienserna.
  2. Fyll fikonen och sätt tillbaka hatten. Serveras kalla som entré.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Kallmarinerad fläskytterfilé med kronärtskocksröra

(23)

Tre sorters ost med rosmarinkolasås

(3)

Aubergine i ugn med fårost

(2)

Rödbetskorgar med ostkräm

(3)

Mangobiffsallad med nudlar

(14)

Fish tacos deluxe

(32)

Räksallad med japansk dressing

(90)

Skagenröra

(29)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies