Frittata med paprika- och olivsallad

Betyg (1-5):
3.11 (44 betyg)

Tillagningstid: 20 minuter
Ugnstemperatur:200º
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • Fritatta:
  • 225 g riven halloumi
  • 6 ägg
  • 1.5 dl vatten
  • 0.5 tsk svartpeppar
  • Sallad:
  • 2 dl hackad inlagd paprika
  • 250 g oliver utan kärnor
  • 1 dl hackad färsk basilika
  • 0.5 tsk svartpeppar

Gör så här

  1. Vispa ihop samtliga ingredienser till fritattan och häll upp i en ugnsfast form, 20x30 cm. Grädda mitt i ugnen cirka 15 minuter.
  2. Blanda alla ingredienser till salladen och servera till.

Servering

Blanda alla ingredienser till salladen och servera till.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Malin Koldenius

2012-10-15

Har varit en standardlunchrätt! Väldigt god - och som någon sade - rena GI!! De fem stjärnorna försvann!!

Åsa Jacobsson

2012-01-12

Till Helena Johansson: Det står 2 dl hackad inlagd paprika i receptet!

Nadia

2012-01-10

paprika står även i namnet på rätten...

Helena Johansson

2012-01-09

Ser paprika på bilden men inte i receptet?

Liknande recept

Pizza med olika topping

(1)

Kycklingsallad med quinoa, fetaost och granatäpple

(2)

Rågmacka med tonfiskröra

(3)

Svampburgare med avokadokräm, groddar och picklad rödlök

(1)

Tonfisksallad med vaxbönor, ägg och limevinägrett

(4)

Pizza med auberginekräm och kronärtskocka

(5)

Wrap med curryröra på tofu

(9)

Quesadilla med quinoa och chili

(7)
8 st
  • Fritatta:
  • 225 g riven halloumi
  • 6 ägg
  • 1.5 dl vatten
  • 0.5 tsk svartpeppar
  • Sallad:
  • 2 dl hackad inlagd paprika
  • 250 g oliver utan kärnor
  • 1 dl hackad färsk basilika
  • 0.5 tsk svartpeppar

Frittata med paprika- och olivsallad

Betyg (1-5):
3.11 (44 betyg)

Tillagningstid: 20 minuter
Ugnstemperatur:200º
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Vispa ihop samtliga ingredienser till fritattan och häll upp i en ugnsfast form, 20x30 cm. Grädda mitt i ugnen cirka 15 minuter.
  2. Blanda alla ingredienser till salladen och servera till.

Servering

Blanda alla ingredienser till salladen och servera till.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Malin Koldenius

2012-10-15

Har varit en standardlunchrätt! Väldigt god - och som någon sade - rena GI!! De fem stjärnorna försvann!!

Åsa Jacobsson

2012-01-12

Till Helena Johansson: Det står 2 dl hackad inlagd paprika i receptet!

Nadia

2012-01-10

paprika står även i namnet på rätten...

Helena Johansson

2012-01-09

Ser paprika på bilden men inte i receptet?

Liknande recept

Pizza med olika topping

(1)

Kycklingsallad med quinoa, fetaost och granatäpple

(2)

Rågmacka med tonfiskröra

(3)

Svampburgare med avokadokräm, groddar och picklad rödlök

(1)

Tonfisksallad med vaxbönor, ägg och limevinägrett

(4)

Pizza med auberginekräm och kronärtskocka

(5)

Wrap med curryröra på tofu

(9)

Quesadilla med quinoa och chili

(7)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies