Fried rice med stekt ägg

Betyg (1-5):
3.38 (8 betyg)

Tillagningstid: 20 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • (12)
  • 2 msk olivolja
  • 1 hackad gul lök
  • 1 finhackad vitlöksklyfta
  • 20 g riven ingefära
  • 5 dl kokt ris
  • 250 g broccoli i små buketter
  • 1 tärnad paprika
  • 4 stekta ägg
  • 1.5 dl rostade cashewnötter
  • 1 lime, i klyftor
  • 1 stor tärnad morot
  • salt och svartpeppar

Gör så här

  1. Hetta upp olja i en wok eller stor stekpanna. Stek lök, vitlök och ingefära tills löken mjuknat.
  2. Häll i riset och rör om. Tillsätt broccoli, morot och paprika och fortsätt steka på medelvärme tills ris och grönsaker är varma. Smaka av med salt och peppar.
  3. Servera med stekt ägg, rostade caschewnötter och lime.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Lisa

2019-11-21

Underbart recept! Väldigt gott.

Lea

2016-01-31

Ja just det vilka tomater ska man vända ner? om det är redan påpekat i maj 2015 och ni har inte ändrat receptet????

Emma

2015-08-17

Tyvärr uppnåddes inte mina förväntningar på denna maträtt. Jag tyckte den var ganska smaklös.

Christina

2015-06-06

Dåligt att missa att skriva 150 g delade körsbärstomater!

Ida

2015-05-10

Vänd ner vilka tomater?

Liknande recept

Soppa med nudlar och krispiga grönsaker

(6)

Glasnudlar med ägg

(3)

Skink- och ostpaj

(5)

Nudelsoppa med ägg

(10)

Laxpudding - enkelt recept

(44)

Pocherat ägg med skinka och chilistekta bönor

(4)

Caesarsallad seafood

(24)

Mexikansk vegopaj

(8)
12 st
  • Ingredienser (12)
  • 2 msk olivolja
  • 1 hackad gul lök
  • 1 finhackad vitlöksklyfta
  • 20 g riven ingefära
  • 5 dl kokt ris
  • 250 g broccoli i små buketter
  • 1 tärnad paprika
  • 4 stekta ägg
  • 1.5 dl rostade cashewnötter
  • 1 lime, i klyftor
  • 1 stor tärnad morot
  • salt och svartpeppar

Fried rice med stekt ägg

Betyg (1-5):
3.38 (8 betyg)

Tillagningstid: 20 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Hetta upp olja i en wok eller stor stekpanna. Stek lök, vitlök och ingefära tills löken mjuknat.
  2. Häll i riset och rör om. Tillsätt broccoli, morot och paprika och fortsätt steka på medelvärme tills ris och grönsaker är varma. Smaka av med salt och peppar.
  3. Servera med stekt ägg, rostade caschewnötter och lime.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Lisa

2019-11-21

Underbart recept! Väldigt gott.

Lea

2016-01-31

Ja just det vilka tomater ska man vända ner? om det är redan påpekat i maj 2015 och ni har inte ändrat receptet????

Emma

2015-08-17

Tyvärr uppnåddes inte mina förväntningar på denna maträtt. Jag tyckte den var ganska smaklös.

Christina

2015-06-06

Dåligt att missa att skriva 150 g delade körsbärstomater!

Ida

2015-05-10

Vänd ner vilka tomater?

Liknande recept

Soppa med nudlar och krispiga grönsaker

(6)

Glasnudlar med ägg

(3)

Skink- och ostpaj

(5)

Nudelsoppa med ägg

(10)

Laxpudding - enkelt recept

(44)

Pocherat ägg med skinka och chilistekta bönor

(4)

Caesarsallad seafood

(24)

Mexikansk vegopaj

(8)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies